10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTopul celor mai frumoase modele

Topul celor mai frumoase modele

Dintre cele 25 de modele cele mai sexy ale planetei, cea mai mare parte vin din Brazilia. Acest fapt este departe de a fi o mare surpriza, insa cu siguranta reprezinta o incântare o ochilor.


 


Clasamentul celor mai sexy protagoniste ale pasarelelor a fost realizat de site-ul models.com, unul dintre cele mai importante din sectorul modei. Este usor de intuit care au fost modelele considerate a fi cele mai dotate si implicit cele mai votate. Este vorba despre brazilience, insa in ciuda prezentei numeroase a acestora in acest clasament, locul intâi a fost ocupat de o nemtoaica: frumoasa si seducatoarea Heidi Klum, careia i-a revenit titlul de cel mai apreciat top model al momentului. Decizia a fost una cât se poate de surprinzatoare, mai ales tinând cont de faptul ca Hedi a fost in ultima perioada mai tot timpul insarcinata. Ea asteapta acum cel de-al doilea copil de la sotul sau, cântaretul Seal, fara a mai pune la socoteala ca mai este mama unei fetite, Leni, de doi ani, nascuta in timpul relatiei cu magnatul italian Flavio Briatore. Recent, ea a declarat ca isi doreste sa aiba o familie cât mai numeroasa, deci seria de sarcini nu se va opri nicidecum la numarul trei.


Klum este urmata in top de o adevarata avalansa de brazilience. Locul doi este ocupat de Gisele Bundchen, fosta logodnica a actorului american Leonardo di Caprio.


Medaliata cu bronz este brazilianca italienizata Adriana Lima. Prima prezenta americana in clasamentul realizat de models.com este Tyra Banks, care ocupa pozitia a patra. Locul cinci ii revine cehei Katerina Kurcova, care este urmata de alte doua frumoase brazilience Alessandra Ambrosio si Isabelli Fontana.


Locurile urmatoare sunt ocupate de argentiniana Yamila Diaz-Rahi, brazilianca Ana Beatriz Barros si rusoaica Natalia Vodianova. Pe locul 11 se situeaza top modelul Carolyn Murphy, in timp ce Naomi Campbell ocupa doar pozitia a 12-a.


Clasamentul este completat de Noemie Lenoir, Marisa Miller, Fernanda Tavares, Daria Werbowy, Veronica Varekowa, Kate Moss, Fernanda Motta, Josie Moran, Angela Lindvall, Bridget Hall, Brenda Costa, Mallory si Carla Campbell.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS