17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


Cineva are nevoie de atentie luni – cineva pe care il adorati, cineva care merita toata atentia din lume – dar care ar putea fi prea timid ca s-o ceara. Ocupati-va de el si va zâmbi zile la rând multumita dumneavoastra. Marti si miercuri, nu veti da prea multa atentie celor din jur. De fapt, abia puteti sa va tineti ochii deschisi si va simtiti de parca ati merge prin melasa. Nu va reveniti pâna joi – vineri. Si, dintr-o data, va conduceti o armata de prieteni intr-un joc ce necesita un lider. Sâmbata si duminica, cereti ajutorul prietenilor ca sa obtineti ceva ce va doriti. Succesul e de partea dumneavoastra.


TAUR


Metoda cea mai buna de a va tine de un nou program de fitness este sa mai aveti pe cineva care sa-l urmeze o data cu dumneavoastra – un prieten in fata caruia nu va simtiti jenat sa apareti asudat. Jucati tenis luni sau, daca va simtiti in stare, alergati mult. Miscarea va ajuta sa gânditi mai bine. Marti si miercuri aveti nevoie de cât mai multa miscare. Sunt zile ciudate si interesante. Joi si vineri, oricât de mult v-ar placea sa lasati balta munca pentru activitati sociale, e mult mai bine pe cont propriu, din mai multe puncte de vedere. La fel si in week-end.


GEMENI


Luni sunteti de acord cu toata lumea, din toate punctele de vedere, indiferent daca diferentele de opinie sunt subtile sau contrastante. Sunteti perspicace pâna la final. Va afundati intr-un proiect dificil, care va pune insa in contact cu persoane pe care le admirati si acest lucru va da o mare satisfactie.


Miercuri si joi, nu prea va distrati. Cineva din familie va provoaca atunci când intervine in relatia dumneavoastra, iar la serviciu, saptamâna se termina intr-un mod confuz. Intrati in week-end destul de nesigur pe dumneavoastra. N-ar fi rau sa va ocupati mai mult de dumneavoastra insiva. Anulati intâlnirile si fiti pe cont propriu in acest week-end!


RAC


Luni, domeniul casnic e o adevarata sursa de dureri de cap. Nici una dintre activitatile dumneavoastra din jurul casei nu iese asa cum ati vrea. Dumneavoastra si stiti dumneavoastra cine vedeti lucrurile in moduri diferite. Frustrant! Marti si miercuri, intensitatea emotionala se extinde si in domeniul carierei, facându-va indecis si punându-va in imposibilitatea de a gândi clar detaliile unei tranzactii financiare. Amânati-o deocamdata. Joi si vineri, faceti ceva ce numai dumneavoastra ati gasi distractiv: mergeti la un film pe care nimeni altcineva in toate mintile nu l-ar vedea sau duceti-va masina la spalatorie doar asa, fara sa fie neaparat nevoie, sau orice altceva de acest gen. Apoi, in week-end, linistiti-va.


LEU


Luni veniti cu o idee la care nici macar nu v-ati gândit prea bine si dintr-o data toata lumea va vede drept Albert Einstein. Sunteti genial! Ati rezolvat cea mai mare problema a lumii! Nu chiar. Dar e minunat sa fii iubit si respectat. Marti si miercuri, vedeti dincolo de aparente in cazul unui eveniment social, va dati seama ce se intâmpla de fapt si nu va puteti abtine sa nu va impartasiti parerea unui prieten apropiat. Joi si vineri, e scris sa apara o iubire pasionala in viata dumneavoastra – poate ca e noua, poate ca va vedeati deja cu persoana in cauza de o vreme, dar dintr-o data, intensitatea creste. Petreceti-va week-end-ul cu aceasta persoana.


FECIOARA


Luni, faceti valuri. Apareti imbracat mai trasnit sau schimbati-va tunsoarea. E ok sa aratati bizar. Prietenii dumneavoastra vor fi incântati. Marti si miercuri, canalizati-va energia spre problemele intelectuale si mai putin pe cele care tin de moda. Cautati informatii intr-un domeniu care va fascineaza. Joi si vineri, v-ar placea la nebunie sa terminati cât mai repede cu obligatiile de la munca – sunteti obsedat de eficienta – dar ar fi mult mai bine sa adoptati o atitudine pasiva si sa va lasati dus de curent. Sâmbata si duminica sunt zile romantice. Bucurati-va de ele.


BALANTA


Mai bine decât luni nu se poate. Romantismul e la ordinea zilei si cineva e hotarât sa flirteze cu dumneavoastra intr-un mod absolut adorabil. Va incânta. Va face sa simtiti ca zburati. Marti si miercuri sunt zile in care va concentrati mai mult pe problema banilor – lucruri materiale, conturi bancare, facturi, toate sunt in mod deosebit in atentia dumneavoastra – dar joi si vineri va intoarceti in lumea dumneavoastra, a sentimentelor, a ideilor si a prietenilor, unde va simtiti cel mai bine. Sunteti mult mai echilibrat decât v-ati simtit de multa vreme. Mai putin acasa. In sfera domestica, totul se prabuseste sâmbata. Ciudat, nu? In acest week-end, e preferabil sa ramâneti acasa.


SCORPION


Luni sunteti ca un melc, ascunzându-va in cochilie. Nu sunteti nefericit; pur si simplu nu aveti chef sa luati nici un fel de decizii. Va simtiti mai retras ca de obicei. In plus, e mult mai racoare sub cochilia dumneavoastra decât in plin soare arzator, de sfârsit de august, nu? Marti mai iesiti putin, inca oarecum fara chef. S-ar putea sa spuneti intâmplator ceva amuzant care sa va faca prietenii sa râda ore in sir. Miercuri e o zi minunata. Joi si vineri, cu moralul ridicat si increderea in sine complet refacuta, deveniti sufletul petrecerii. In week-end, aveti niste afaceri nerezolvate de pus la punct.


SAGETATOR


Luni, toata lumea vine la dumneavoastra pentru solutii. Parca ati fi un oracol sau ceva asemanator. Adevarul e ca vor doar o scuza sa va vorbeasca. Le placeti. Marti si miercuri, desi va place si dumneavoastra de ei, nu vreti decât sa fiti singur. Nu sunteti suparat sau melancolic, doar un pic visator si nu vreti sa dati explicatii nimanui. E de inteles. Insa joi si vineri sunteti luat pe sus si aterizati intr-o activitate sociala. Rezistati si fiti atent, o sa va simtiti foarte bine. Sâmbata si duminica nu cheltuiti prea mult.


CAPRICORN


Inceputul saptamânii reprezinta inceputul restului vietii dumneavoastra – si atitudinea dumneavoastra de luni este in principiu optimista, si pe buna dreptate. Canalizati-va energia spre noi proiecte. E in regula daca nu ati pus inca la punct toate detaliile. Luati-le pe rând. Marti si miercuri, câtiva prieteni au chef de distractie – si, cu cât mai multi, cu atât mai bine. Joi si vineri sunteti cuprins de indoieli: puteti face atâtea lucruri deodata? Si sigur asta va doriti? Dar sunteti destul de disciplinat sa perseverati si va veti bucura ca ati facut-o. In week-end, veti incepe sa observati rezultatele.


VARSATOR


Un mesaj scurt catre cineva pe care abia-l cunoasteti – dar pe care mereu ati vrut sa-l stiti mai bine – poate fi inceputul unei prietenii grozave. Luni inseamna legaturi. Inseamna sa le aratati celorlalti cine sunteti, cu sinceritate. Marti si miercuri, aveti un fel de rabufnire – dintr-o data va simtiti ca un nor de furtuna. Si totusi va simtiti invincibil. Joi seara si vineri ar trebui petrecute cu grupuri de persoane care pun pret pe aceleasi lucruri ca si dumneavoastra. Va veti distra grozav. In week-end, distractia consta in somn.


PESTI


Luni sunteti la o raspântie. E de fapt mai mult intersectarea unor drumuri decât o raspântie, si aveti de ales intre mai multe. Cea mai buna sugestie va poate veni dintr-o parte, anume din pieptul dumneavoastra. (Asa ca, daca inima si mintea dumneavoastra nu se inteleg, urmati-va inima.) Marti si miercuri, cineva de pe alt drum va poate tenta sa va indreptati in aceeasi directie ca el, dar nu e momentul potrivit. Nu va implicati in nimic de care sunteti nesigur. Joi si vineri, e bine sa fiti in alerta. Norocul e de partea celor pregatiti. In ceea ce priveste week-end-ul, e ca o gura de aer proaspat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS