10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMilionarii, invitati la shopping

Milionarii, invitati la shopping

In cazul in care doriti sa achizitionati un elicopter, un cal de curse sau cele mai bune bilete la un concert Rolling Stones si nu stiti cui sa va adresati, nici o problema. Dati o fuga la Cannes, unde are loc o expozitie de zile mari, dedicata in exclusivitate milionarilor


Cei care au nevoie urgent de un cal de curse, o insula sau un elicopter nu trebuie decât sa plece câteva zile la Cannes, unde la sfârsitul acestei saptamâni are loc „Millionaire Fair“, o expozitie pentru superbogati, care isi permit sa faca astfel de achizitii. „Astfel de expozitii se bucura de mare popularitate printre oamenii cu bani“, a spus Gerard Sulzbacher, purtatorul de cuvânt al firmei organizatoare GMG. La expozitie, veti avea ocazia sa admirati autoturisme ultimul racnet, elicoptere, avioane, aparate electronice de ultima generatie, bijuterii si delicatese culinare. In plus, produsele sunt prezentate de tinere superbe, care vor incânta ochii celor prezenti. „Sampania va curge in valuri“, se anunta pe site-ul oficial al GMG. Insa un pahar din sampania cea mai fina nu este nimic in comparatie cu serviciile si produsele oferite la Cannes.


Cinci milioane de euro pentru Rolling Stones


La standurile expozitiei, vizitatorii pot, de exemplu, sa ii invite pe veteranii rockeri de la Rolling Stones la ziua lor de nastere, pentru un pret „modic“ de cinci milioane de euro, iar daca vor sa calce pe urmele lui Neil Armstrong si sa ajunga pe Luna, trebuie sa scoata din buzunar 200.000 de euro. Amatorii de locuri exotice pot achizitiona o insula din cadrul complexului The World. Acesta este un complex de insule artificiale din Dubai, dispuse astfel incât, privite de sus, totul formeaza un imens planiglob pe apa. Cele 300 de insule artificiale sunt deja in mare parte vândute. Proprietarii investesc in infrastructura, iar pâna in 2008, insulele vor fi gata sa-si primeasca primii turisti. Arhipelagul e situat la 4 km de Jumeirah, insulele fiind despartite intre ele de 50 pâna la 100 de metri de apa. Cartierul de insule are 9.340.000 mp, iar pentru ridicarea insulelor s-au folosit 326 de milioane de metri cubi de nisip. Conceptia apartine arhitectului Nakheel, iar ideea a venit de la seicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Ministatele costa intre patru si trei milioane de euro.


Vedete, stil si bani multi


Pe lânga multimilionari, la expozitie sunt asteptate si numeroase vedete, cliente fidele ale orasului de pe Coasta de Azur. Potrivit organizatorilor, la petrecerea de inaugurare sunt asteptate peste 2.000 de vedete… Si muritorii de rând au acces la reuniunea milionarilor, intrarea fiind de 35 de euro de persoana. „Nu este prea mult, in plus va filtra mult asistenta“, a spus purtatorul de cuvânt. Pentru Cannes, expozitia este o premiera. Insa in Olanda, unde are loc de cinci ani, evenimentul s-a bucurat de un succes urias. La prima editie, care a avut loc la Amsterdam, s-a obtinut un profit de peste 40 de milioane de euro, iar la ultima editie acesta a ajuns la 250 de milioane. Organizatorul expozitiei spune ca bogatii nu sunt atât de blazati pe cât s-ar putea crede. „Le place sa fie surprinsi“, a spus olandezul, care asteapta la expozitia de la Cannes peste 10.000 de invitati, carora le promite „un amestec de magazine Harrods si Disneyland“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS