5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti prea implicat in problemele celorlalti pentru a va mai gândi si la sanatatea dumneavoastra.


Taur


Ingeniozitatea de care dati dovada in acest week-end v-ar putea ajuta sa depasiti cu usurinta problemele pe care vi le creeaza familia.


Gemeni


In acest week-end va faceti noi cunostinte. O persoana care calatoreste v-ar putea ajuta intr-o problema financiara sau profesionala.


Rac


Aveti tendinta de a va implica in activitati care nu au o motivatie financiara promitatoare sau care pur si simplu va obosesc.


Leu


Munca grea va fi rasplatita daca ati fost destul de perseverent in atingerea scopurilor.


Fecioara


Schimbari bune ar putea aparea sub forma unui ajutor dezinteresat pe care l-ati putea obtine de la ceilalti.


Balanta


Veti descoperi ca persoanele cu care veniti in contact va poarta noroc. Aveti sansa sa câstigati la jocuri de noroc si primiti vesti bune in legatura cu cariera.


Scorpion


Pot aparea confruntari directe cu persoane care incearca sa se impuna in fata dumneavoastra. Chiar daca pornirile dumneavoastra sunt motivate, finalul s-ar putea sa nu fie tocmai favorabil. La sfârsitul week-end-ului veti face o calatorie interesanta.


Sagetator


Ati fi nebun sa nu acceptati sansa care vi se ofera in acest week-end. Puteti sa va indepliniti scopurile daca veti petrece mai mult timp alaturi de familie.


Capricorn


Sunteti mai hotarât ca pâna acum sa va asumati responsabilitati sau sa demarati activitati noi. Pozitia financiara lasa inca de dorit, dar poate ca promisiunile primite in acest week-end vor fi realizabile in viitorul apropiat.


Varsator


Masurile pe care doriti sa le luati nu pot fi inca puse in aplicare, dar exista totusi o solutie, aceea de a face compromisuri. Uneori adaptarea la mediu este cea mai buna solutie.


Pesti


Prietenii de care aveti nevoie va vor fi de data aceasta aproape si sprijinul primit de la ei v-ar putea ajuta sa iesiti din impasul in care va aflati. Ati putea crede ca orice va propuneti devine cu usurinta posibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS