12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAparitii editoriale

Aparitii editoriale

Codul lui Nostradamus


Al treilea razboi mondial: 2007-2012


de Michael Rathford


Traducere de Adriana Badescu


Colectia Suspans, Editura Nemira


Profetiile lui Nostradamus anunta al III-lea razboi mondial in anii ce vor urma: 2007-2012. Am auzit cu totii de versetele codificate ale lui Nostradamus, dar de curând a avut loc o descoperire uimitoare: ultimul manuscris al lui Nostradamus a fost gasit la Biblioteca Nationala Italiana din Roma, total necunoscut pâna atunci. Manuscrisul a fost donat in urma cu circa 400 de ani Papei Urban al VIII-lea si de atunci a ramas ascuns. Din cauza presiunilor si a supravegherii Inchizitiei, profetul a amestecat sensul si ordinea catrenelor. Dr. Michael Rathford pare sa le fi descoperit intelesurile ascunse.


Sunt dezvaluite: incidente sociale si politice internationale, accidente tehnologice, armele celui de-al treilea razboi mondial, contacte cu extraterestrii etc.


„Când Antihristul va prelua controlul asupra Europei, armele nucleare vor provoca distrugeri aidoma trasnetelor si fulgerelor, iar din ele va cadea o «ploaie laptoasa». Arme pe care imaginatia omului nici nu le poate visa in prezent vor produce nimiciri teribile. Cadavrele vor impânzi pamântul. Insasi planeta va «striga de durere»“, spune autorul cartii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS