11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Ati prefera sa stati acasa sau sa faceti o calatorie la munte, departe de prieteni, de colegi si de stresul cotidian. S-ar putea sa va simtiti slabit.


Taur


In urma unei discutii purtate cu un coleg de la serviciu veti afla ca unul dintre superiori este nemultumit de dumneavoastra.


Gemeni


Daca tot va merg toate din plin astazi, ati face bine sa va luati masuri pentru zilele care urmeaza, pentru ca nu se stie niciodata ce veti avea de infruntat mai târziu. Primiti un ajutor semnificativ din partea persoanei iubite.


Rac


Nu va asteapta o zi prea buna cu toate ca v-ati pus la punct toate detaliile. Nici relatiile cu sefii nu sunt prea bune pentru ca problemele de comunicare sunt evidente.


Leu


Copiii sau o persoana mai tânara din familie va aduc bucurii, iar cei care va iubesc va vor dovedi afectivitatea si sinceritatea lor.


Fecioara


Persoana iubita va va propune sa petreceti aceasta zi exclusiv in doi, fara sa va amintiti de responsabilitati sau serviciu.


Balanta


Va puteti astepta sa aveti unele realizari, chiar daca nimic nu indica acest lucru. Apare posibilitatea unui câstig prin intermediul partenerului de viata care se afla intr-un moment de maxima ascensiune.


Scorpion


Evitati sa va implicati in discutiile care au loc la serviciu, mai ales daca ele se adreseaza superiorilor, pentru ca ar putea aparea probleme la care nici nu va gânditi.


Sagetator


Aveti grija la relatiile cu partenerul, mai ales pentru ca tindeti sa fiti prea posesivi. Este bine sa ii lasati celuilalt putina libertate, daca doriti ca relatia sa reintre in normalitate.


Capricorn


Veti fi uimiti chiar si dumneavoastra sa descoperiti cât de multa energie aveti si cât de intelegator sunteti fata de cei care gresesc astazi.


Varsator


Un membru al familiei are probleme cu sanatatea si aflarea acestei vesti va induce o stare de indispozitie. Ati dori sa faceti ceva si pentru sanatatea dumneavoastra pentru ca va simtiti cam slabit.


Pesti


Aveti toate sansele sa fiti la locul potrivit si la momentul potrivit. Ati putea cunoaste o persoana care sa va sustina proiectele sau sa fie dispusa sa va acorde un imprumut important.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS