24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Este un moment favorabil pentru incheierea unor contracte de colaborare, asocierea in afaceri si investitii financiare.


Taur


Dispuneti de un farmec personal deosebit, care atrage admiratia persoanelor de sex opus. In prima parte a zilei, aveti succes intr-o activitate cu caracter comercial si faceti o investitie utila pentru camin.


Gemeni


Dimineata primiti o veste pe care o asteptati de mult timp in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata nu este de acord cu perioada in care veti face deplasarea si va reproseaza acest lucru.


Rac


Aveti reusite pe plan profesional, ca urmare a eforturilor sustinute din ultima vreme. Este posibil sa intâmpinati dificultati in societate, din cauza atmosferei tensionate.


Leu


In prima parte a zilei, aveti spirit de initiativa si incredere in fortele proprii. Exista mari sanse de reusita pe plan social si intelectual.


Fecioara


Sunteti decisi sa duceti la bun sfârsit o lucrare inceputa de mai mult timp in interesul caminului. Primiti ajutor financiar de la o ruda mai in vârsta.


Balanta


Aveti un program incarcat, cu multe drumuri in interes de serviciu. Obositor, dar merita efortul. Se pare ca va pregatiti pentru plecarea intr-o calatorie importanta, care ar putea sa reprezinte un pas mare spre afirmare.


Scorpion


Traversati o perioada favorabila din toate punctele de vedere si aveti senzatia ca nimic nu va poate sta in cale.


Sagetator


Un membru mai in vârsta al familiei nu isi respecta promisiunea in legatura cu o suma de bani pe care i-ati solicitat-o.


Capricorn


Aveti tendinta sa fiti impulsivi din cauza unor neintelegeri cu seful. Fiti prudenti in afirmatii. Dupa-amiaza va dati seama ca, de fapt, singura dumneavoastra vina este ca i-ati iesit in cale.


Varsator


Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti câstiguri financiare. Un fost coleg de scoala va propune o colaborare avantajoasa sau un nou loc de munca.


Pesti


Dimineata aveti o stare de spirit foarte buna, iar relatiile cu persoanele din anturaj decurg fara probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS