Acasă Magazin Terapii antistres marca Hollywood

Terapii antistres marca Hollywood

Si vedetele trec prin momente dificile. Fiecare insa are propria „reteta“ de depasire a clipelor nu tocmai placute: shopping, pictura, muzica… Metodele difera in functie de temperament si inclinatia spre… arta.


 


Top modelul Heidi Klum, care este insarcinata cu cel de-al treilea copil nu poate rezista sa nu faca cumparaturi, subliniind ca acesta este activitatea care o face pur si simplu sa se simta bine si sa se relaxeze la maxim.


„Ador sa merg la cumparaturi pentru ca nu stii niciodata ce poti gasi. Nu trebuie sa pleci cu ideea de a cumpara ceva anume. Trebuie sa te plimbi printre standuri si sa astepti sa-ti sara ceva in ochi“, a declarat Klum.


Vedeta, care este casatorita cu cântaretul Seal, a dezvaluit ca este dependenta de shopping si in special ii place sa cumpere produse la pret redus. O pasiune a sa este aceea de a se duce in târgurile de vechituri, sa caute chilipiruri.


Shannen Doherty isi neaga trecutul


Considerata de multi „fata rea a Hollywoodului“, actrita Shannen Doherty incearca sa uite momentele din viata sa care nu sunt tocmai placute. Interpreta personajului Brenda din celebrul serial „Beverly Hills 90210“, dupa doua casatorii ratate, este hotarâta sa faca tot ceea ce este posibil pentru a se simti cât mai bine.


„Atunci când imi vin in minte momente nu tocmai placute ale trecutului meu, ma gândesc ca au fost doar niste roluri urâte pe care le-am interpretat. Acest lucru ma face sa ma simt bine“, a spus Shannen.


Carmen Electra se elibereaza prin pictura


Intr-un interviu acordat recent, Carmen Electra a precizat ca activitatea care o relaxeaza este pictura, care a devenit pentru ea o adevarata pasiune.


„Nu am facut niciodata studii de arta, insa pictura a fost o indepletnicire care mi-a placut mereu, inca de când eram copil. Nu sunt talentata, insa mi se pare foarte amuzant. Ma relaxeaza si ma face sa ma simt bine“, a spus Carmen, care s-a despartit de sotul sau, Dave Navarro, fostul chitarist de la Red Hot Chili Pappers, dupa un mariaj care a durat doi ani.


Olivia Newton-John si-a gasit alinarea in muzica


Olivia Newton-John a reusit sa faca fata durerii legate de disparitia partenerului sau de viata cu ajutorul muzicii. Iubitul artistei, Patrick McDermott, in vârsta de 48 de ani, nu s-a mai intors dupa ce a plecat la pescuit in largul coastelor californiene, pe 30 iunie.


Olivia Newton-John a declarat ca durerea sa a fost atât de mare incât a crezut ca nu va mai putea niciodata sa cânte.


„Cântecul este cea de-a doua natura a mea, iar muzica mi-a alinat ranile. Daca nu exista muzica nu stiu ce as fi facut. Am reusit sa fac fata acestei dureri gratie cântecului“, a spus Olivia Newton-John, care are 57 de ani.

Exit mobile version