Acasă Magazin Kate Linder a calatorit in Ucraina ca sa-si cunoasca nora

Kate Linder a calatorit in Ucraina ca sa-si cunoasca nora

Actrita care de mai bine de 20 de ani o interpreteaza pe Esther Valentine in serialul difuzat si de Pro TV „Tânar si nelinistit“, si-a vizitat viitoarea nora in Ucraina.


Kate Linder a decis ca este timpul sa o cunoasca pe cea care va deveni sotia fiului ei vitreg Jon, asa ca a plecat alaturi de sotul ei, Ron, in Ucraina, tara de origine a logodnicei lui Jon, Nika.


„Jon urmeaza sa se insoare cu o tânara pe nume Nika. Noi nu o cunoscusem asa ca ne-am hotarât ca e timpul sa ii facem o vizita.


Fata locuieste in Ivano – Frankivsk, care se afla la nu mai putin de 12 ore departare de capitala Kiev. Satul este atât de rudimentar incât parca ne-am fi intors in timp cu o suta de ani“, a declarat amuzata Linder.


Desi a plecat la drum fara sa stie prea multe despre satul in care traieste Nika, actrita spune ca s-a distrat de minune si ca ucrainienii sunt un popor foarte ospitalier. De exemplu, tatal logodnicei a intâmpinat-o pe actrita cu un buchet de flori, gest care a flatat-o pe Linder.


„Florile pe care le-am primit de la tatal lui Nika m-au facut sa inteleg ca se bucura sa ma vada. Nu o sa uit niciodata acest gest“, a marturisit interpreta lui Esther Valentine din „Tânar si nelinistit“.


Chiar daca satul Ivano – Frankivsk este mai inapoiat din punct de vedere tehnologic fata de tot ce intâlnise pâna atunci actrita, neavând nici macar apa curenta, Linder a vazut partea buna a lucrurilor si a reusit sa se simta bine plimbându-se cu caruta sau gatind in aer liber. Si mai fericita a fost când a vizitat bazarul satului, de unde si-a cumparat o geaca din piele si o pereche de pantaloni, de care este foarte mândra.


„M-am ales cu o excursie de vis, niste haine grozave si o nora frumoasa. Sunt foarte fericita“, a concluzionat actrita.


 

Exit mobile version