Acasă Magazin In „CSI Miami“ joaca o echipa SWAT adevarata

In „CSI Miami“ joaca o echipa SWAT adevarata

Producatorii serialului „CSI Miami“, care poate fi vizionat pe Pro TV in fiecare vineri de la ora 00.00, folosesc pe post de actori, pentru a simula cât mai bine realitatea, o echipa SWAT din departamentul de Politie din Los Angeles specializata in arme si tactici.


Duane Clark, regizorul serialului, considera ca aceste aparitii episodice ale baietilor de la SWAT aduc un plus de veridicitate serialului.


Un mare avantaj al folosirii lor pe post de actori este ca ei nu mai trebuie invatati sa tina o arma in mâna deoarece, evident, asta este meseria lor. El a trebuit insa sa se obisnuiasca si cu stilul putin mai dur al acestora, care isi iau munca foarte in serios.


„Eram obisnuit cu ei pe post de figuranti in costume si uitasem ca exista si o adevarata echipa SWAT care se plimba prin oras, facându-si datoria.


Filmam intr-o zi o scena in centrul orasului si m-am urcat intr-o masina de politie ca sa o mut din locul in care statea, crezând ca o foloseam pentru filmari. Atunci m-am trezit inconjurat de patru membri ai echipei SWAT, gata sa ma imobilizeze pentru ca furam o masina a Politiei“, a povestit, mai mult sau mai putin amuzat, regizorul serialului care se difuzeaza in 177 de tari din intreaga lume.


Daca toti cei din echipa SWAT au si in realitate permis de portarma, actorii care ii interpreteaza pe expertii crimei pot fi numiti amatori la acest capitol. Asa ca unele scene sunt jucate cu arme adevarate si in unele scene in care pistoalele sau pustile nu se vad prea bine din cauza hainelor armele sunt de plastic.


„In dorinta noastra de a mentine totul cât mai real, folosim in cât mai multe scene arme adevarate, bineinteles cu gloante oarbe. Dar exista situatii când actorul poarta o geaca deasupra pistolului si atunci trebuie sa-l ferim de un eventual accident.


Acesta este momentul când punem la bataie armele de jucarie. Sau, dupa cum imi place mie sa le spun, arme de pampalau“, a declarat, râzând, Duane Clark.


 

Exit mobile version