Acasă Magazin Dragos Mostenescu a avut vacanta ca in „La bloc“

Dragos Mostenescu a avut vacanta ca in „La bloc“

Dupa zece sezoane de scris si jucat in serialul „La bloc“, viata lui Dragos Mostenescu seamana tot mai mult cu cea a personajului pe care il interpreteaza, Costel Jurca.


In vacanta la Viena, Dragos a preferat sa-si lase masina in parcarea subterana a unui supermarket, si nu in cea a hotelului, pentru ca prima varianta i s-a parut mai avantajoasa. A doua zi insa, a fost de cu totul alta parere pentru ca masina sa nu mai era acolo.


Seful supermarketului anuntase serviciul de ridicat masini pentru ca in spatiul respectiv puteau sa parcheze doar clientii magazinului. Drumul pâna la firma care ii ridicase masina plus amenda pe care a platit-o pentru ca a parcat intr-un loc nepermis l-au costat pe Dragos cât parcarea la hotel pe o luna. Partea buna din toata intâmplarea este ca scenaristul sitcomului „La bloc“ are acum o noua idee pentru vacantele celebrilor blocatari, pe care telespectatorii Pro TV ii vor reintâlni in toamna.


Chiar daca in serialul „La bloc“ a filmat o multime de secvente in care se lupta cu focul sau se pregatea sa se arunce de pe un bloc de zece etaje, când a ajuns in Parcul Prater din Viena, Dragos a preferat sa admire panorama.


„Erau acolo tot felul de prastii, elice enorme sau trenuri in care se dadea lumea, dar am preferat sa beau un suc la o terasa si sa ma uit la tineretul curajos cum se da peste cap“, a marturisit Dragos. Daca nu a avut curaj sa se dea in masinariile din Parcul Prater, când a ajuns la Muzeul „Madame Tussaud“ din Amsterdam, Dragos a intrat imediat in jocul figurinelor din ceara, mult mai aproape de firea sa artistica. Fara cuvinte si foarte impresionat, Dragos a fost la Muzeele „Rubens“, „Rembrandt“ si „Van Gogh“ din Belgia si Olanda, unde a filmat si fotografiat tot ce a vazut.

Exit mobile version