Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Berbec


Tot ceea ce intreprindeti astazi poarta amprenta stagnarii sau cel putin rezultatele vor aparea cu o oarecare dificultate. Atentia este indreptata in primul rând catre munca, spre oficializari de acte si semnari de contracte. Ati putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere.


Taur


Inspiratia atinge cote maxime, astfel ca reusita este tot mai aproape. Accentul cade pe actiuni oficiale, cum ar fi relatiile cu autoritatile sau bancile, iar ceea ce pâna nu de mult parea imposibil devine astazi posibil. Nu este exclus sa primiti aprobari cu unele imprumuturi sau sa obtineti oficializarea unui act important.


Gemeni


Sunteti cam dezorientat, dar nici nu vreti sa ascultati de sfaturile celor dragi care, ca de obicei, va vin in ajutor. Din aceasta cauza este posibil sa descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea sau ca naivitatea nu este tocmai cea mai placuta calitate de care dati dovada.


Rac


Nu este bine sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibile câstiguri pe care le asteptati astazi. Este bine sa demarati activitati productive si sa urmati sfaturile care va vin in ajutor. Se prevad vesti sau colaborari din strainatate.


Leu


Daca pâna acum v-ati cramponat in proiecte sau idei invechite, veti fi obligat sa faceti si unele schimbari pe ordinea de zi. Se prevad controverse sau cel putin momente in care ati putea pune la indoiala bunele intentii ale celorlalti sau chiar propriile convingeri.


Fecioara


Sunteti pe punctul de a rezolva o problema importanta de serviciu, motiv pentru care ati fi in stare sa iertati pe oricine va supara. Luati masuri drastice si impuneti autoritate, altfel n-ar fi exclus sa suferiti unele pierderi.


Balanta


Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit si, drept urmare, optimismul dumneavoastra va fi in crestere. Totusi, cum aceasta zi anunta dificultati si are de-a face cu bunurile si câstigurile, v-ati putea simti stingherit din cauza unor lipsuri financiare.


Scorpion


Sunteti poate mai hotarât ca pâna acum sa va asumati responsabilitati sau sa demarati activitati noi. Situatia dumneavoastra financiara lasa inca de dorit, dar poate ca promisiunile primite astazi vor fi dintre cele mai bune. Azi este indicat sa incepeti orice proiect ce are in vedere amenajarea spatiului interior.


Sagetator


Veti primi incurajari din familie in legatura cu o schimbare de care va cam indoiti. Totusi, trebuie sa dati dovada de prudenta daca trebuie sa semnati acte si sa va asigurati ca avantajele pe care trebuie sa le obtineti sunt reale.


Capricorn


Astazi veti avea parte de o zi odihnitoare. Veti primi un suport real si ajutor din partea celor din jur. Relatia sentimentala va juca un rol important in deciziile care le luati astazi deoarece se simte nevoia acordului si aprobarii. Sunt favorizate in special relatiile sociale.


Varsator


Aveti idei geniale in legatura cu o investitie pe care doriti sa o faceti. Trebuie sa stiti insa ca graba strica treaba si nu orice promisiune primita astazi este demna de luat in seama. S-ar putea sa primiti o propunere de parteneriat sau sa calatoriti in afara localitatii.


Pesti


Sunteti nemultumit de rezultatele activitatii dumneavoastra, iar actiunile unora dintre colegi va scot din sarite. Bârfele care va ajung la urechi nu va afecteaza atât de mult pe cât va supara indolenta de care unii dintre colegi se fac vinovati.

Exit mobile version