11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKate Moss - cel mai bine platit manechin

Kate Moss – cel mai bine platit manechin

Controversatul topmodel britanic, Kate Moss, este, din câte se pare, cel mai bine platit din lume.


Desi cariera sa parea a fi ruinata dupa scandalul provocat de publicarea unor fotografii care o infatisau pregatindu-se sa prizeze cocaina, manechinul britanic Kate Moss nu numai ca si-a revenit din criza, ba chiar se bucura de mai mult succes ca inainte, veniturile sale crescând vazând cu ochii. Manechinul a intrat in lumea modei la vârsta de 14 ani, iar in 1992 Kate a fost aleasa de Calvin Klein pentru a-i reprezenta companiile. In timpul carierei sale, ea a fost considerata imaginea anorexiei si criticata din acest motiv, precum si pentru inclinatia sa spre consumul de droguri si alcool, care a costat-o o serie de tratamente in centre specializate. Dupa ce si-a recunoscut vina, a urmat o cura de dezintoxicare si s-a despartit de fostul sau iubit, rockerul Pete Doherty, iar in prezent Moss este din nou in plina ascensiune. Desi a pierdut contracte in valoare de peste doua milioane de dolari in anul 2005, Kate Moss a semnat, dupa marele scandal, contracte cu Burberry, Calvin Klein si Virgin Mobile si urmeaza sa câstige in acest an peste 15 milioane de euro. Potrivit cotidianului austriac Krone, doar un pictorial pentru Calvin Klein va baga in buzunarul vedetei peste 2,2 milioane de euro. In plus, veniturile sale anuale se ridica la 29,6 milioane de euro. Noua campanie pentru Calvin Klein aminteste de inceputul carierei topmodelului britanic. Potrivit fotografului Alan Strutt, vedeta nu s-a schimbat prea mult fata de anii ’90, când debuta in lumea modei. „Este modelul care se poate transforma cel mai usor si poate poza in cele mai multe ipostaze“, a spus Strutt.


Heidi Klum – insarcinata si bogata


Urmatoarea in clasament este Gisele Bündchen, care are un venit anual de 23,3 milioane de euro. Bündchen, nascuta in Rio Grande do Sol, lucreaza de obicei cu firmele Christian Dior, Valentino si Dolce & Gabbana. Heidi este imaginea marcii Nivea in Brazilia si, datorita unui contract semnat cu Victoria’s Secret, ea adauga in contul sau alte 30 de milioane de dolari pentru urmatorii patru ani.


Ultimul loc pe podium este ocupat de topmodelul german Heidi Klum. Manechinul a câstigat 11 milioane de dolari din colectia de lux a marcii Victoria’s Secret si a devenit celebra dupa ce a pozat in bikini pentru calendarul Sports Illustrated. Mamica unei fetite din relatia cu Flavio Briatore si a unui baietel cu sotul sau, solistul Seal, Heidi este acum din nou insarcinata. Recent, vedeta a participat la lansarea unei linii de machiaj, ultima creatie a casei de moda Victoria’s Secret. Colectia de culori a fost lansata la Los Angeles. „Victoria’s Secret lanseaza linia de machiaj, pentru ca asta e ceea ce lipsea din peisajul companiei. Tot ceea ce gasesti la Victoria’s Secret este foarte sexy, iar de acum avem si o linie de machiaj in ton cu restul creatiilor“, a afirmat viitoarea mamica Heidi Klum, care, desi cu o burtica rotunjoara, a fost de departe regina serii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS