Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Prima maimuta politist


In India, mai-marii politiei par deschisi la orice solutii ce s-ar putea dovedi eficace in lupta impotriva criminalitatii. Astfel, dupa succesul câinilor politisti in tara asiatica, politia a inceput acum sa primeasca in rândurile sale o noua specie de animale. Este vorba de maimute, care se aseamana in multe aspecte cu oamenii. Misiunea lor va fi de a participa la controlarea teritoriului, altfel spus vor fi adevarate maimute de paza. Primatele au fost domesticite inca de la nastere pentru a asigura paza in zona centrala din New Delhi. Principala lor indatorire va fi de a-si alunga semenii din jurul metroului. Din câte se pare, metroul din capitala indiana este deseori atacat de maimute urlatoare care sperie pasagerii.


A aparut pilula anti-prostie


Un cercetator german a testat cu rezultate incurajatoare o „pastila anti-prostie“, care deocamdata si-a dovedit eficienta pe soareci si drosofile. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, inventia ii apartine lui Hans-Hilger Ropers, directorul Institutului de Genetica Moleculara „Max Planck“, care viseaza sa creeze o pastila care sa „taie de la radacina“ prostia si va stimula cresterea inteligentei. In urma testelor, s-a constatat ca „pilula-minune“ este capabila sa activeze celulele nervoase ale creierului si sa anihileze pierderile de memorie. „Pe soareci si drosofile am reusit sa eliminam pierderile de memorie pe termen scurt“, spune specialistul german, care a definit experimentul ca fiind „prima pilula mondiala impotriva prostiei“.


Sute de oameni au pozat nud pentru fotograful Spencer Tunick


Fotograful american Spencer Tunick a imortalizat inca o data sute de persoane in costumul lui Adam. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, evenimentul artistic a avut loc duminica, in orasul Düsseldorf, din Germania. Timp de cinci ore, 840 de barbati si femei, sute dintre ei veniti chiar din Brazilia, au servit drept modele fotografului, in fata unui tablou de Rubens.


„Pentru mine, corpul uman semnifica libertate si fumusete“, a spus artistul american, care in ultimii ani a realizat astfel de sedinte fotografice in Barcelona, Mexico, Lyon si Bruge. Cei care doresc sa serveasca drept modele fotografului sunt voluntari, care pozeaza doar de „amorul artei“. „Iubitul meu a fost cel care m-a obligat sa vin“, a spus o tânara plina de entuziasm.


Jackie Chan vrea sa fie un exemplu pentru copii


Actorul Jackie Chan nu vrea sa mai promoveze violenta si sexul in filmele sale, ci vrea sa devina un exemplu pentru copii, informeaza site-ul showbizz.net.


„Am filmat multe scene de actiune, insa nu de violenta. Am filmat multe scene de comedie, insa nu glume indecente“, a declarat actorul. Jackie Chan a precizat ca nu isi doreste ca dialogurile din filmele in care va juca sa contina termeni blasfemiatori si a subliniat ca a reusit sa-l convinga pe regizorul „Rush Hour“ sa renunte la aceste aspecte ale scenariului. Jackie Chan a mai declarat ca isi doreste sa ofere un exemplu pozitiv copiilor. Actorul este unul dintre cei mai cunoscuti ambasadori UNICEF.


Penelope Cruz vrea sa se mute in Londra


Penelope Cruz planuieste sa se mute la Londra, anul viitor, marturisind ca s-a „indragostit“ de capitala britanica.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita spaniola a facut aceasta afirmatie la premiera britanica a celui mai nou film al sau, „Volver“. „Iubesc Londra. Singurul ei «defect» este vremea mereu schimbatoare. Dar aceasta nu ma va impiedica sa-mi caut o locuinta in Parcul Belsize, anul viitor“, a declarat artista.


Jennifer Aniston detesta minciunile


Frumoasa actrita americana Jennifer Aniston a marturisit ca detesta barbatii mincinosi. Intrebata ce trasatura de caracter detesta la barbati, vedeta a raspuns: „Nu imi place sa minta. Si nu imi place când nu stiu sa isi apere punctul de vedere“. In acelasi timp, fosta vedeta din „Prietenii tai“, a marturisit ca pentru ea cadourile nu sunt importante. „Mai bine sa fiu alaturi de un partener care sa ma inteleaga, decât cu unul care imi face cadouri“, a spus Jennifer. Intrebata cum se simte dupa divortul de Brad Pitt, actrita a declarat: „Cel mai greu e sa invat sa traiesc singura. De aceea nu e bine nici daca cunosti imediat pe altcineva“.

Exit mobile version