11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Fidel Castro, subiect de pariuri on line


Viata lui Fidel Castro a devenit, recent, unul dintre cele mai noi motive de pariu pe internet. Potrivit site-ului Reuters.com, inca de luni, când presedintele cubanez a anuntat ca preda prerogativele fratelui sau, Raul, casele de pariuri on line au inceput sa faca speculatii pe seama sortii liderului comunist. Astfel, site-ul BetUS.com le ofera pariorilor sansa sa aleaga chiar luna, saptamâna si ziua in care Castro va deceda.


„Am fost acuzati ca incercam sa obtinem un profit din moartea unei persoane. Nu se pune problema in acest mod. Noi consideram ca Fidel Castro este unic, iar acest fapt il face un subiect de pariuri excelent“, a declarat Christopher Bennett, director al biroului de relatii cu presa al BetUS.com.


Primul „Masturbaton“ european


Sute de britanici au fost indemnati sa participe la primul „Masturbaton“ european, la cererea unei organizatii caritabile.


Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, reprezentantii organizatiei „Marie Stopes International“, care a gazduit evenimentul, au anuntat ca 250 de participanti s-au prezentat la „sesiunea de masturbare in scop caritabil“. Maratonul s-a desfasurat sâmbata, in Clerkenwell, centrul Londrei.


„A fost o experienta ciudata pentru multi, dar am dorit sa ii determinam pe britanici sa renunte la prejudecati“, a declarat un purtator de cuvânt de la „Marie Stopes International“.


Potrivit sursei citate, participantii, care trebuia sa aiba peste 18 ani, au avut voie sa aduca orice „ajutoare“ de care aveau nevoie. Nu a fost permis insa „orgasmul mimat“.


Presedintele turkmen promite masini in schimbul bumbacului


Presedintele Turkmenistanului, Saparmourat Niyazarov, a promis sa ofere fiecarui ministru o masina Mercedes. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, aceasta „premiere“ va avea loc cu ocazia celei de-a 15-a aniversari a independentei tarii.


„Liderii locali va trebui sa se multumeasca cu un jeep, iar cei care vor oferi recolta lor de bumbac cât mai repede posibil vor beneficia de un Mercedes“, a declarat Turkmenbachi, reprezentant al administratiei prezidentiale, intr-un discurs televizat.


Madonna, din nou la altar


Madonna si sotul sau, Guy Ritchie, planuiesc sa-si reinnoiasca juramintele de nunta, in cadrul unei ceremonii simple care va avea loc in vila lor din Anglia. Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, evenimentul se va desfasura in aceasta toamna, imediat dupa ce diva americana isi va incheia turneul „Confessions“.


„Madonna si Guy au fost subiectul multor speculatii privind un posibil divort. Nimic din ceea ce s-a scris nu este adevarat. Amândoi vor sa demonstreze ca relatia lor este in perfecta stare“, a declarat o sursa din anturajul cuplului.


Eva Longoria vrea sa aiba copii, nu premii Oscar


Eva Longoria a dezvaluit ca ar prefera sa aiba copii decât sa câstige un premiu Oscar.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita din „Neveste disperate“ are o relatie cu jucatorul de baschet Tony Parker de aproape un an. Recent, ea a declarat ca vrea sa-si intemeieze o familie imediat dupa incheierea filmarilor la serialul american.


„Pentru mine, pe primul plan este familia. Vreau sa ma casatoresc si sa am copii. Prefer sa am grija de micutii mei decât sa câstig un Oscar“, a precizat actrita pentru Daily Mirror.


Poem de 994,10 metri


Scriitorul francez Patrick Huet, de 30 de ani, a realizat cel mai lung poem din lume, de 994,10 metri, informeaza site-ul Yahoo!News.


Intitulat „Bucati de speranta cu ecou in aceasta lume“ si scris pe o bucata de tesatura, poemul a fost derulat cu ajutorul unui tractor si masurat in prezenta unei comisii. Evenimentul a avut loc pe pista unui circuit de automobile din localitatea Champier.


„Este vorba de un poem despre declaratia universala a drepturilor omului“, a declarat Huet. Poemul, de 110 kilograme, contine 7.547 de versuri, scrise intr-o luna si jumatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS