24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrietenii lui Mel Gibson ii tin partea

Prietenii lui Mel Gibson ii tin partea

Prietenii lui Mel Gibson (foto) i-au sarit in ajutor in urma remarcelor antisemite ale actorului, facute in urma cu o saptamâna, când a fost retinut pentru conducere in stare de ebrietate, in Malibu. Producatorul de filme Dean Devlin si actrita Jodie Foster il apara pe star, spunând ca „daca devine o persoana diferita atunci când bea nu inseamna ca este antisemit“.


Astfel, Dean Devlin, care este evreu, il considera pe Gibson, cu care a regizat filmul „Patriotul“, ca fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai sai de la Hollywood. „Mel petrece mult timp impreuna cu mine si sotia mea, care este tot evreica, si daca el este un antisemit, atunci nu are sens prietenia noastra“, a declarat Devlin pentru publicatia Los Angeles Times. „Insa este un alcoolic, asa ca boala este de vina, nu sufletul lui. L-am cunoscut pe Mel beat si devine o persoana total diferita. Este groaznic“, a adaugat Devlin.


Actrita Jodie Foster refuza si ea sa considere alcoolul ca o scuza, insa respinge ideea ca Gibson este un antisemit. „El, antisemit? In nici un caz“, a spus vedeta. „Insa nu e nici un secret ca are probleme cu alcoolul“, a precizat ea. Foster, care a jucat alaturi de Mel Gibson in filmul „Maverick“, a spus ca actorul va regreta aceasta abatere. „Gibson este un exemplu de profunzime. Sunt sigura ca va lua foarte in serios acest incident si ca va face eforturi ca sa remedieze situatia“, a incheiat ea.


In timp ce numerosi observatori credeau ca Gibson se lasase de baut de mai bine de zece ani, unii apropiati au marturisit ca actorul mai are inca probleme cu acest viciu.


Potrivit unui responsabil al serviciului de securitate, Gibson i-ar fi spus unui politist in momentul arestarii sale: „Evreii sunt responsabili pentru toate razboaiele din lume. Tu esti evreu?“.


Gibson a fost arestat vinerea trecuta, in jurul orei doua dimineata, in timp ce circula cu 140 de kilometri pe ora pe un drum pe care limita de viteza este de 72 km. Potrivit autoritatilor, el avea 1,2 grame de alcool in sânge, fata de cele 0,8 grame autorizate in statul California.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS