5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Cu cât sunteti mai atent, cu atât veti pricepe mai repede ceea ce se intâmpla. Monitorizati-va bugetul cu atentie si evitati orice cheltuieli inutile. Faceti-va timp dupa-masa sa vizitati un prieten care nu se simte prea bine in ultima vreme.


Taur


Continuati sa gânditi la propriile interese, chiar si in situatiile cele mai confuze. Puterea vointei dumneavoastra va poate aduce noi oportunitati. Desi vi se pare ca cineva va face o oferta putin favorabila, de fapt vi se face o favoare.


Gemeni


Va puteti sarbatori izbânzile fara a deveni egoist. Veti primi mai multe informatii importante daca stiti sa cititi printre rânduri. Cineva este dispus sa va ajute sa reusiti. Veti fi foarte convingator astazi.


Rac


Va place sa fiti uneori in centrul atentiei, iar acum acest lucru are un suflu extrem de pozitiv. Nu este o idee buna sa incercati sa manipulati o situatie in interesul propriu pentru ca e posibil sa va fie mai rau decât inainte.


Leu


Nu vorbiti prea multe si aveti grija la cum va purtati pentru ca toata lumea e cu ochii pe dumneavoastra. Nu este momentul sa evitati anumite probleme pentru a ascunde adevarul. Munciti impreuna cu cei din echipa pentru a termina totul la termen.


Fecioara


Sunteti destul de priceput in rezolvarea problemelor sentimentale, insa nu aveti inca toate datele. Daca aveti impresia ca nimic nu se schimba in viata dumneavoastra este pentru ca schimbarile adevarate au loc incetul cu incetul.


Balanta


Veti ajunge acolo unde va doriti atunci când veti vrea, pâna una alta nimeni nu va grabeste. Incercati sa nu exagerati importanta unei situatii dificile astazi. Va concentrati prea mult pe consecinte.


Scorpion


Fie ca sunteti pregatit sau nu, aveti toate sansele sa va indragostiti. Inconjurati-va de prieteni sau colegi care sunt la fel de entuziasmati ca si dumneavoastra. Nu stati in preajma celor care va deprima.


Sagetator


Sunteti multumit zilele acestea si din acest motiv aveti un ritm de munca foarte stabil. Nu va pierdeti vremea la serviciu pentru ca ati putea avea probleme. Glumele nevinovate facute pe seama unui coleg pot sa va strice reputatia.


Capricorn


Va simtiti foarte implinit zilele acestea. Faceti un efort pentru a va imbunatati situatia casnica. V-ati putea dedica mai mult timp problemelor celor dragi. Nu uitati care sunt persoanele cu adevarat importante in viata dumneavoastra.


Varsator


Diferentele dintre oameni par mai evidente zilele acestea. Incercati sa aveti grija de toate obiectele de valoare pentru ca riscati sa le pierdeti sau sa va fie furate. Unele dintre noile cunostinte nu sunt demne de incredere.


Pesti


Poate ca nu va dati seama, insa parerea dumneavoastra valoreaza foarte mult in zilele urmatoare. Nu primiti ordine de la nimeni astazi. Gânditi independent si actionati pe cont propriu. Cei din jur va vor urma exemplul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS