24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Este momentul sa reflectati serios asupra modului in care va puteti realiza un statut financiar sigur. De asemenea, va trebui sa analizati serios modul in care va puteti modifica statutul profesional. Este posibil sa reusiti daca va veti simplifica viata profesionala cât mai mult.


Taur


Va veti bucura de activitati sociale, dar si romantice. Veti dori sa va distrati si nu va trebui sa ezitati sa iesiti si sa cunoasteti multe persoane, sa va faceti relatii noi. Dragostea va va oferi surprize nebanuite si este un moment ideal pentru a va demonstra profunzimea sentimentelor fata de persoana iubita.


Gemeni


Sensibilitatea fata de cei din jurul dvs. va fi foarte puternica, fapt ce va poate prilejui o serie de probleme, fiind posibil ca aceasta sensibilitate sa fie gresit inteleasa. Pe plan profesional, este posibil sa fiti urmarit cu multa atentie de superiori.


Rac


Va veti simti apasat de o multime de responsabilitati pe care le implica relatia cu persoana iubita si vor exista unele dificultati in exprimarea dorintelor dvs. Incercati sa va relaxati si sa va calmati frica de a va exprima adevaratele sentimente.


Leu


Veti munci din greu si veti dovedi multa ambitie pe plan profesional. Incercati insa sa nu ii ignorati pe ceilalti sau sa va folositi de ei pentru a culege dvs. roadele. Nu uitati ce inseamna spiritul de echipa.


Fecioara


Astazi, multa lume o sa va calce pe bataturi. Nu va veti simti bine nici acasa, nici in societate. Daca vi s-au pus prea multe in spinare, faceti o pauza si hotarâti-va ce puteti si ce nu. Trageti linie si rupeti relatiile cu persoanele care mai mult profita de pe urma dvs.


Balanta


Astazi este o zi perfecta pentru a va ocupa de dvs. Faceti doar ce va trece prin cap. Gânditi-va la ce veti face si cum veti actiona dupa ce va veti odihni. Este momentul unor mari schimbari din viata dvs. si aveti energia necesara pentru a inlatura orice obstacol din calea dvs.


Scorpion


Nu va lasati dominat de sentimentele dvs. care sunt ranite si va pot face sa va certati cu cei din jur. Din cauza unor piedici pe care le veti intâlni in drum, veti avea senzatia ca sunteti cu mâinile legate. Incercati sa rezolvati lucrurile cu amabilitate si rabdare.


Sagetator


Astazi va veti intelege minunat cu prietenii. Veti putea sa va manifestati calitatile de conducator si sa dati, in mod public, dovada de eficienta. Recunoasterea calitatilor dvs. va veni sub forma unor câstiguri materiale.


Capricorn


Este posibil sa fie necesare câteva investigatii care va vor tine departe de prieteni sau cunostinte. Treceti peste nemultumirile ce va pot impiedica sa va realizati ambitioasele planuri. Micile piedici pot sa va faca sa va pierdeti cumpatul si din pacate sa o aratati si celor din jur.


Varsator


Sunteti pe cale sa rezolvati o serie de probleme foarte importante pentru viitorul dvs. si al familiei. Cu toate ca inima dvs. este legata de viata de acasa, ceea ce se intâmpla la serviciu va va aduce o bucurie seminificativa.


Pesti


Prietenii sau asociatii dvs. vor provoca o serioasa discutie despre lipsa dvs. de comunicare in ceea ce priveste problemele comune. Un prieten va va lua apararea si va va ajuta sa treceti peste acest moment. Chiar daca aveti senzatia ca sacrificati prea mult din timpul dvs. pentru cei din jur, renuntati la reprosuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS