22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

BERBEC


Luni este o zi frustranta pe plan emotional, familia va preseaza si veti avea tendinta sa mâncati o cutie intreaga de bomboane. Desigur, acest lucru va va face sa va simtiti si mai rau. Mai bine mâncati o salata. Marti si miercuri faceti sport, pentru a va elibera de stres. Joi stati la birou toata ziua. Vineri si sâmbata detaliile va coplesesc, dar graba nu va face altceva decât sa va creeze mai multe probleme. Duminica, indreptati-va atentia spre alte persoane.


TAUR


Daca nu aveti un partener si persoana pe care o placeti se afla in fata dumneavoastra, luni este ziua potrivita pentru a-i spune ce simtiti. Desigur, pare un pic ciudat, dar astrele sunt in favoarea dumneavoastra. Marti si miercuri veti incerca sa apropiati doua persoane, care au multe sentimente una fata de cealalta. Joi si vineri este timpul potrivit pentru a va relaxa. Sâmbata aveti o intâlnire romantica. Duminica este o zi placuta.


GEMENI


Faceti multe liste la inceputul saptamânii. Cu cât veti fi mai relaxat, cu atât mai usoara va va fi munca. Marti si miercuri sunt zile foarte bune: prietenii, ideile si provocarile intelectuale se prefigureaza, dar joi va simtiti in impas. Comunicarea cu familia nu este foarte usoara in aceasta saptamâna. Mai uitati-va o data pe lista vineri si terminati totul pâna in week-end. Astfel veti putea sa va bucurati de soare.


RAC


Luni va aflati in vârful unui munte si puteti privi in departare. Telurile dumneavoastra sunt culmi indepartate. Viziunea asupra viitorului este pasnica, si cararea este pavata cu obstacole amuzante si inspirante. Marti si miercuri, incercati sa tineti cont de aceste idealuri mai ales daca trebuie sa luati decizii. Joi si vineri, organizati-va viata sociala astfel incât sa aveti in jurul dumneavoastra cât mai multa lume. Apoi, sâmbata, ocupati-va de problemele casnice. Duminica trebuie sa fiti ager.


LEU


Sensibilitatea dumneavoastra scoate la iveala lucruri frumoase luni. Este momentul potrivit pentru a suna un prieten vechi. O notita inteligenta, lipita pe computerul unui coleg, poate insemna pentru acesta mai mult decât v-ati putea imagina. Marti si miercuri, realizati ca dragostea pe care o oferiti celor din jur se intoarce la dumneavoastra inzecit. Joi, vineri si sâmbata aveti putin timp pentru a da telefoane sau pentru a trimite scrisori; va preocupa anumite aspecte financiare. Dar duminica, prietenii, dragostea, comunicarea si distractia definesc ziua.


FECIOARA


Luni sunteti foarte ocupat. Purtati mai multe conversatii in acelasi timp. Sunteti energic. Sunteti inconjurat de multi oameni, de opinii si chipuri diferite. Marti si miercuri nebunia continua, de aceea trebuie sa va organizati foarte bine. Zilele de joi si vineri sunt fantastice. Sâmbata, lucrurile capata sens si aveti timp sa faceti toate lucrurile care va trec prin cap.


Acest week-end este inceputul unui eveniment insemnat.


 BALANTA


Luni, punctele dumneavoastra forte sunt adaptibilitatea si talentul de a aprecia lucrurile marunte din viata. Ziua nu incepe asa cum v-ati fi dorit, dar plantati câteva seminte care, in timp, vor da roade incredibile. Toata saptamâna este dominata de prieteni, care vad in dumneavoastra un lider (miercuri), o persoana care stie sa asculte (joi) si care stie multe povestiri (vineri si sâmbata). Prietenii se implica si duminica in viata dumneavoastra, la fel si cineva care va face inima sa tresalte.


SCORPION


Luni va simtiti puternic, iar rezervorul dumneavoastra interior este plin cu energie. Ce ar putea sa va mai opreasca acum? Lucrurile sunt atât de simple, incât uitati ca viata este o lupta. O persoana va aminteste acest lucru, marti si miercuri. Este foarte probabil sa aveti un conflict cu seful dumneavoastra, dar frustrarea trece repede. Restul saptamânii este plin de veselie, aveti ocazia sa va vedeti cu o persoana cu care nu v-ati mai intâlnit de ceva timp. Duminica va odihniti.


SAGETATOR


Luni, orice ati face nu va puteti adapta. Apoi, marti si miercuri, incercati sa-i implicati si pe cei din jur in planurile dumneavoastra.


Mijlocul saptamânii este fericit, norocos, dar ziua de joi este imprevizibila. Vineri si sâmbata persoanele pe care le iubiti va scot din minti. Duminica, dragostea se intoarce. Totul merge asa cum va doriti.


CAPRICORN


V-ati dori sa aveti un mijloc de transport care sa va duca in orice colt al lumii intr-o secunda. Din pacate, nu dispuneti de acest dispozitiv. Luni sunteti visator. Marti si miercuri, sunteti ocupat cu lucruri urgente, dar nu foarte interesante. O descoperire, joi, va inveseleste. Vineri si sâmbata sunt zile pline de impliniri. Duminica aveti parte de provocari si dispuneti de energia necesara pentru a le face fata.


VARSATOR


Luni, revin in actualitate sentimente din trecut. Este o harababura totala, ar fi cazul sa faceti putina ordine. Curatenia casei poate fi terapeutica. Marti si miercuri, dupa ce ati terminat cu aranjatul, s-ar putea sa va indreptati atentia asupra unei persoane pe care nu ati vazut-o de mult timp. Aveti nevoie de putina creativitate. Joi si vineri sunt zile neinspirate, afacerile va ocupa tot timpul. Sâmbata aveti ocazia sa-i marturisiti un lucru dragut si necesar unui prieten drag. Duminica este o zi placuta, pe care v-o puteti dedica activitatilor culturale.


PESTI


Luni este o zi minunata. Dragostea pluteste in aer, activitatile de divertisment sunt la ordinea zilei. Marti si miercuri sunteti inca visator, dar trebuie sa va concentrati pentru ca aveti sarcini importante de care trebuie sa va ocupati. A doua parte a saptamânii este definita de tot felul de legaturi si ar fi mai bine sa nu fiti prea critic. Sâmbata, straduiti-va sa fiti amabil, iar duminica, recuperati o datorie veche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS