12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBarbatii celebri folosesc machiajul

Barbatii celebri folosesc machiajul

Desi arta machiajului este folosita, cu precadere, in lumea femeilor, ea nu le este destinata numai acestora. Din ce in ce mai des observam, la cinematograf sau la televizor, ca barbatii renunta la naturalete in favoarea retusurilor artificiale, pe care le obtin cu usurinta daca au produse cosmetice de calitate si un stilist priceput.


David Beckham. Suvitele blonde sunt nelipsite in parul fotbalistului britanic. Se pare insa ca ingrijirea podoabei capilare nu este singura legatura a lui Beckham cu saloanele de infrumusetare. Sportivul a fost vazut de câteva ori având unghiile vopsite cu lac roz-pal.


Pete Burns. „Produs“ al generatiei anilor ’80, artistul adora machiajul tipic feminin, fiind considerat chiar o „muza“ a reprezentantelor sexului frumos in pana de inspiratie.


Tony Blair. Se pare ca insusi premierul Marii Britanii este un mare admirator al produselor cosmetice de marca, in special atunci când stie ca „are intâlnire“ cu camerele de luat vederi.


David Walliams. Actorul din serialul de televiziune „Little Britain“ este un fan declarat al gloss-ului pentru buze. Cel mai probabil, buzele lui moi si apetisante reprezinta motivul pentru care Walliams are un mare succes la tinerele britanice.


Ozzy Osbourne. In primii ani de cariera, controversatul rocker obisnuia sa foloseasca foarte mult produsele cosmetice. „Eticheta“ sa era machiajul puternic, de culoare cât mai inchisa, aplicat in jurul ochilor. In prezent, „salbaticul“ Ozzi se rezuma doar la un gloss transparent pentru buze.


Marilyn Manson. Daca ar fi vorba despre un personaj dintr-un film cu fantome, machiajul strident al cântaretului ar fi de inteles. Contrastul puternic intre pudra aproape alba si conturul negru, pronuntat, al ochilor atrage intotdeauna privirile audientei, indiferent de locatie.


Robbie Williams. Solistul britanic este cunoscut pentru faptul ca se foloseste cu multa discretie de „magia“ fardurilor. Insa, uneori, stilistul sau apasa prea tare pe creionul negru pentru conturul ochilor.


Billy Jo Armstrong. Vocalistul trupei punk-rock Green Day nu a ascuns niciodata faptul ca foloseste farduri din plin, marturisind chiar ca ii face placere sa-si evidentieze culoarea „fumurie“ a ochilor cu un contur negru.


Boy George. Se pare ca artistul nu a inteles inca arta machiajului pe deplin, in special partea unde se spune ca „mai putin inseamna mai mult“. Prea multa pudra si prea mult rosu in obraji nu il vor ajuta niciodata pe Boy George sa-si sporeasca numarul admiratorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU