15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii pentru baie

Accesorii pentru baie

Una dintre incaperile casei dumneavoastra care se preteaza la o improspatare a atmosferei este baia. Adaugând diferite tonuri si accesorii, puteti sa faceti din acest spatiu o invitatie la relaxare. Site-ul casaonline.ro va ajuta sa va redecorati baia.


 


Incepeti prin a alege o tema de design si o schema de culoare. Aceasta va va ajuta sa alegeti accesorii potrivite si asortate.


Daca baia dumneavoastra are o culoare monotona, uni, cum ar fi albul – de altfel foarte elegant – alegeti pentru covorase si prosoape culori vesele, amestecate, care vor schimba intregul aspect al incaperii. Pentru a da un accent puternic, alegeti culori tari, vibrante, cu imprimeuri sau dungi, cu modele traditionale sau moderne.


Folositi pentru fiecare anotimp prosoape diferite. Folositi-le pe rând, pentru a obtine efecte vizuale diferite in functie de anotimp, punând fata in fata vara cu iarna. Alegeti doua prosoape de baie, doua prosoape de mâini si doua halate de baie care sa se potrivesca unele cu altele. Pentru prosoapele de fiecare zi, alegeti tonuri neutre care sa se potrivesca cu intregul decor. Pentru ocazii, dati un accent de prospetime si vioiciune baii dumneavoastra, folosind prosoape cu modele bogate si in culori stenice.


Folositi perdele care sa dea senzatia de teatralizare. Perdelele de dus vor crea o ambianta de scena si vor schimba total atmosfera din camera de baie. Daca faianta este cu modele, folositi perdele uni, iar daca faianta si gresia sunt intr-o culoare, alegeti perdele cu modele bogate. Pentru o atmosfera mai calda, alegeti perdele de vinilin cu un model viu; acestea vor da un aer de sarbatoare si chiar un aer mistic incaperii. Modelele cu pesti sau cu scene subacvatice sunt cele mai potrivite.


O baie ar trebui sa cuprinda un dulapior pentru prosoape, pe care puteti aranja accesoriile pentru baie, un suport pentru sapun, unul pentru periutele de dinti si un bol pentru maruntisuri. Toate acestea daca aveti o baie spatioasa! Daca aveti o baie mai mica, puteti sa eliminati unele dintre accesorii, pentru a nu crea senzatia de ingramadeala a obiectelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS