Acasă Magazin Suveniruri pentru nostalgici

Suveniruri pentru nostalgici

Scenariul primit de Marlon Brando pentru celebrul film „Nasul“, pe care legendarul actor a notat mai multe impresii personale, impreuna cu alte câteva zeci de obiecte personale ale starului american vor fi scoase la licitatie, in luna octombrie, de firma Heritage Auction Galleries din Dallas.


Reprezentantii casei de licitatii au anuntat ca pe 6 octombrie vor fi scoase la licitatie 100 de obiecte personale ce i-au apartinut legendarului actor.


Printre acestea se afla si muzicuta cu care Marlon Brando a cântat la ceremonia de decernare a premiilor BAFTA (British Film Award), precum si mai multe fotografii ale actorului, realizate in timpul filmarilor peliculei „Apocalypse Now“. In plus, in cadrul aceleiasi licitatii vor fi scoase la „mezat“ costumele purtate de James Dean in pelicula „East of Eden“ sau „Rebel Without A Cause“, care au fost oferite casei de licitatii de muzeul dedicat actorului din Indiana, inchis cu putin timp in urma. Pe lânga toate acestea, amatorii de suveniruri pot achizitiona mai multe scrisori apartinând dramaturgului american Tennessee Williams.


Licitatia din Dallas se va bucura de succes, având in vedere marea popularitate de care se bucura Brando, chiar si la doi ani de la trecerea in nefiinta a actorului, in iulie 2004.

Exit mobile version