11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Invazie de fluturi din cauza caldurii


Din cauza caldurii care a lovit Statele Unite in ultima perioada, Texasul se confrunta cu o adevarata invazie de fluturi. Acest fenomen a creat insa destule batai de cap locuitorilor. In Statele Unite, aceste insecte sunt numite „fluturi de iunie“, din cauza aripilor maronii care le fac asemanatoare cu o frunza ofilita. Din cauza secetei, in Texas exista milioane de fluturi, care reprezinta un adevarat pericol pentru soferi. Potrivit specialistilor, invazia va continua inca doua saptamâni.


Sfaturi antifurt de la un hot „pocait“


Britanicul Terence Greenwood, de 33 de ani, din Cheshire, este de ceva vreme in inchisoare, unde isi ispaseste o pedeapsa de doi ani si sase luni din cauza a zece furturi din apartamente. Britanicul pare insa sa regrete faptele sale si acum, din spatele gratiilor, le-a scris victimelor sale, dându-le o serie de sfaturi pentru a evita sa fie jefuite din nou. Printre sfaturi se afla si cel potrivit caruia ar trebui sa lase mereu radioul pornit la maximum atunci când pleaca de acasa si sa nu puna cheile de la casa sub vasele de flori. Din câte se pare, Greenwood ar fi sugerat victimelor sale si un anumit tip de alarma, pe care in timpul lungii sale cariere de hot de apartamente nu a reusit sa il dezactiveze. De mentionat ca multe dintre victime s-au adresat imediat firmei recomandate de Greenwood pentru a-si schimba alarma. Dintre recomandari, nu lipsesc si sfaturile clasice, cum ar fi sa nu ascunda cheile de la casa intr-un loc stiut de toti sau sa intareasca sistemul de inchidere de la geamuri.


20 de oameni – necesari pentru a duce un obez la groapa


Inmormântarea unui barbat ce cântarea nu mai putin de 300 kg a dat serioase batai de cap angajatilor de la o firma de pompe funebre din Singapore. Pentru inmormântarea lui Tan Ah Boon a fost nevoie de 20 de barbati musculosi, care au carat uriasul sicriu, de trei ori mai mare decât unul obisnuit. In plus, pentru inmormântare a fost nevoie de permisul Biroului de mediu, dupa cum a declarat seful Cimitirelor din Singapore, Roland Tay. „A fost cea mai dificila inmormântare pe care a trebuit sa o organizam. Din fericire, am primit un mormânt mai mare in cimitir, altfel nu am fi avut loc“, a povestit groparul Darren Tan. Sora decedatului a povestit ca a insistat pe lânga fratele sau sa slabeasca, insa el a refuzat constant sa urmeze vreun regim. Tan, de 50 de ani, s-a ingrasat excesiv in ultimii ani, din cauza pasiunii sale pentru ciocolata si mâncare grasa, pasiune ce a aparut dupa ce barbatul si-a pierdut locul de munca.


Uma Thurman, adepta a agentiilor matrimoniale on line


Uma Thurman este atât de disperata sa aiba din nou o relatie amoroasa incât ar accepta sa apeleze la o agentie matrimoniala on line. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, actrita din „Kill Bill“ a divortat deja de doua ori si a pus capat recent unei relatii de aproape doi ani cu Andre Balazs. Ea insista ca este greu pentru celebritati sa-si gaseasca un partener, pentru ca, de cele mai multe ori, barbatii se simt intimidati de faima acestora.


„Cred ca ar fi foarte amuzant sa existe o agentie matrimoniala on line speciala pentru vedetele singure, care nu reusesc sa-si faca o relatie fara un pic de ajutor. As fi prima care s-ar inscrie intr-un astfel de program“, a declarat actrita.


Noaptea lui J.Lo in spatele gratiilor – dezvaluita intr-o carte


Detaliile despre noaptea petrecuta de Jennifer Lopez in inchisoare vor fi facute publice, pentru prima oara, intr-o carte scrisa de un politist. Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, Derrick Parker, autorul cartii „Notorious C.O.P: The Inside Story Of The Tupac, Biggie And Jam Master Jay Investigations From The Hip-Hop Cop“ isi aminteste ca Lopez, care a fost arestata impreuna cu P Diddy, „suspina“ in timp ce politistii ii puneau catusele. Celebra diva latino-americana si Diddy au fost retinuti de politie in 1999, in timp ce incercau sa fuga dintr-un club de noapte newyork-ez, unde avusese loc un schimb de focuri.


„J.Lo era foarte suparata si nu se putea opri din suspine. In plus, se plângea ca o dor incheieturile mâinilor din cauza catuselor“, se arata in cartea mentionata. Potrivit sursei citate, in perioada in care a avut loc incidentul, Lopez si Diddy erau implicati inr-o relatie amoroasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS