12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGresie si faianta pentru un camin confortabil

Gresie si faianta pentru un camin confortabil

Nimic nu va poate face mai fericiti decât un camin confortabil, amenajat dupa ultimele tendinte. Un balcon unde sa puteti savura cafeaua de dimineata. Sau o baie cocheta, in care sa va puteti relaxa sub dus dupa o zi de munca obositoare.


Caminul trebuie amenajat astfel incât sa reflecte personalitatea si stilul dumneavoastra de viata. Acasa este locul in care va simtiti bine atât in intimitate, cât si impreuna cu prietenii.


Pentru a da personalitate unei bai sau bucatarii puteti folosi gresie si faianta, care au foarte multe avantaje: curatare usoara, modernism si, nu in ultimul rând, mai putina munca pentru a le monta.


In Craiova sunt foarte multe firme care au lansat pe piata o gama variata de produse pentru amenajari interioare. Gresia si faianta sunt importate din tari cu renume in domeniu, cum ar fi Spania sau Egipt. Materialele sunt de cea mai buna calitate si se gasesc la preturi pentru toate buzunarele. Gresia cu insertie metalica, levigata, cu aspect rustic (scândura, caramida aparenta sau chiar piele in diferite nuante) se gaseste in magazine la preturi cuprinse intre 39-120 RON/mp. Oferta mai cuprinde si placi de granit cu care se pot realiza finisaje cu aspect deosebit, in timp ce calitatea superioara determina durabilitatea pardoselilor moderne. Se pot folosi pentru amenajarea livingurilor, holurilor sau chiar a spatiilor comerciale. Placile de granit se gasesc in magazine la preturi cuprinse intre 40-90 RON/mp. Pentru decoratiuni se poate folosi in diverse combinatii atât gresia, cât si faianta. Placile simple, fara modele, se gasesc in magazine intr-o multitudine de culori, la preturi cuprinse intre 19-390 RON/mp.


„Tinerii casatoriti care isi amenajeaza caminele doresc in special pentru baie sau bucatarie culori vii, cum ar fi roz, portocaliu, albastru sau chiar rosu. Nici modelele care imita scândura sau pielea nu sunt ocolite, acestea intrând recent pe piata amenajarilor interioare din Oltenia“, a declarat Cristi Stoica, consultant vânzari la show-room-ul Fany’s.


Oferte speciale


Cei care stau la casa si doresc sa-si amenajeze o piscina in curte pot gasi in magazinele din Craiova si o gresie speciala pentru piscina. Aceasta gresie mozaicata se gaseste la pretul de aproximativ 40 RON/mp si se poate cumpara impreuna cu adezivul special (un adeziv flexibil si rezistent la apa) la pretul de 12 RON/sac de 25 kg.


Magazinele din Craiova apeleaza si la oferte speciale pentru a-si atrage clientii. Pentru 10 mp de gresie sau faianta cumparata puteti primi un sac de adeziv specific, gratuit, sau pentru cinci saci de adeziv cumparati puteti primi unul gratuit.


Pentru realizarea unor modele deosebite puteti gasi in magazine, pe lânga placile de gresie si faianta cu diferite modele, si asa-numitele listuri sau brâuri decorative cu dimensiuni de 5×20 sau 7×25, cu preturi cuprinse intre 19-39 RON/mp. Cele confectionate manual sunt realizate din pietre slefuite in combinatie cu bucati de gresie si au pretul de aproximativ 3 RON/bucata. Magazinele din Craiova va ofera posibilitatea alegerii placilor ceramice (cu dimensiuni de 15×15 cm pâna la 60×60 cm), precum si a elementelor decorative (plinte, listuri, medalioane etc.) compatibile cu celelalte elemente de finisaj (tapet, vopsea lavabila, mobilier, corpuri de iluminat), astfel incât sa poata fi obtinut un ansamblu decorativ unitar.


Pentru decoratiuni exterioare, dar si in spatii cu trafic intens (magazine, birouri, restaurante etc.) sunt recomandate placile de gresie portelanate pentru ca au o rezistenta mai mare. Acestea sunt fabricate dintr-o argila de foarte buna calitate, fiind disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni, cu design clasic, modern sau rustic, lucioase sau mate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS