10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

O bunicuta a tractat un camion cu dintii


O chinezoaica, de 72 de ani, a devenit eroina in tara sa natala, dupa ce a reusit sa tracteze un camion de aproape patru tone, doar cu dintii. Numele ei este Wang Xiaobe si traieste in provincia chineza Shandong. Batrânica nu se afla la prima experienta de acest fel, insa ultima ei reusita va ramâne in Cartea Recordurilor, dupa ce a reusit sa tracteze camionul pe o distanta de zece metri. Intrebata de jurnalisti unde gaseste atâta putere, performera a raspuns ca in spatele tuturor acestor reusite se afla cei 30 de ani de arte martiale. In ceea ce priveste planurile sale de viitor, Xiaobe a marturisit ca intentioneaza ca in scurt timp sa tracteze un vagon de tren.


Traumele psihice imbatrânesc creierul


Traumele psihice imbatrânesc creierul cu zece ani, accelerând aparitia problemelor de memorie. Dupa cum informeaza Libero.it, un studiu efectuat la Mount Sinai School of Medicine din New York a demonstrat acest lucru in cazul pacientilor ce sufereau de stres posttraumatic. Unii dintre ei manifestau stari de anxietate si aveau amintiri urâte, care se rezolva cu un tratament adecvat si necesita timp, in timp ce altii nu reusesc o recuperare, care sa le permita sa iasa din „cosmarul“ in care traiesc.


Petrecere cu gemeni in Germania


Peste 500 de perechi de gemeni si-au dat intâlnire la Ulm, in Germania, cu ocazia unei mari sarbatori estivale. Frati provenind din toate colturile Germaniei s-au adunat pentru a patra editie a Festivalului Gemenilor, eveniment organizat de o companie farmaceutica din Ulm. Este prima data când manifestatia are loc in acest oras, anul trecut invazia de gemeni având loc la Berlin. Printre organizatorii evenimentului se afla si Gotthilf Fischer, celebru in Germania pentru ca este dirijorului celui mai mare cor de gemeni din lume.


Brad Pitt, „macinat“ de divort


Brad Pitt nu se va casatori cu Angelina Jolie pentru ca inca sufera dupa divortul de Jennifer Aniston, potrivit unei declaratii a bunicii actorului hollywoodian.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, Betty Russell, de 82 de ani, sustine ca Pitt i-a facut o serie de marturisiri „socante“, la scurt timp dupa nasterea primului sau copil, Shiloh Nouvel. „Brad i-a promis primei sotii, in ziua nuntii, ca vor fi impreuna pentru tot restul vietii. Acum se simte responsabil de faptul ca mariajul a esuat. Nepotul meu este un om sensibil, care vrea sa se asigure ca va fi in stare sa-si tina promisiunea facuta a doua oara“, a declarat Russell.


Shiloh Nouvel are deja propria statuie de ceara


In ciuda vârstei sale fragede, micuta Shiloh Nouvel, fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, este deja o celebritate. Ca atare, fetita are deja propria statueta de ceara la celebrul muzeul Madame Tussaud’s din New York. Statuia, ce o prezinta pe Shiloh intr-un patut in stil african, va fi inaugurata in aceste zile. Organizatorii au anuntat ca pentru fiecare fotografie a statuetei de ceara va fi donat un dolar Organizatiei UNICEF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS