6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Trebuie sa lucrati la planul pus la cale de dumneavoastra si de prietenii dumneavoastra, dar aveti nevoie si de bani. Din fericire, sunteti intr-o perioada creativa. Daca veti lucra impreuna cu ceilalti, veti rezolva orice problema.


Taur


V-ar placea sa va implicati in mai multe proiecte, dar mai intâi asigurati-va ca merita. Oricum, aceasta nobila aspiratie este lipsita de simt practic. Ar fi mult mai intelept sa gasiti o persoana care sa preia unele atributii.


Gemeni


O excursie cu scop productiv sau de studiu in afara tarii va va ajuta sa va transformati visele in realitate. Poate ca veti invata ceva ce v-ati dorit demult, dar v-a fost teama sa incepeti un astfel de proiect.


Rac


Ocupati-va de treburile casnice macar si numai pentru a intra in rutina zilnica. Daca este nevoie sa reparati ceva in casa, nu ezitati pentru ca nu se stie când veti mai avea timp pentru activitati ca aceasta.


Leu


Sunteti angajat intr-o cursa nebuneasca. Dragostea va poate pune probleme pentru obiectivele pe plan financiar, dar este o situatie temporara.


Fecioara


Partenerul are incredere ca veti avea succes, dar dumneavoastra nu sunteti tocmai convins. Se intâmpla ca si persoanele cele mai talentate sa aiba probleme, dar cheia succesului nu este talentul, ci perseverenta.


Balanta


Astazi este o zi pentru comunicare. Infruntati-va partenerul sau colegii. Nu mai amânati, ci spuneti daca aveti ceva de spus. Va veti elibera astfel de orice frustrare acumulata in ultima vreme.


Scorpion


Sunteti prea timid si acest lucru v-ar putea face sa ratati câteva ocazii importante la serviciu. Nici cu persoana iubita lucrurile nu sunt prea roz, pentru ca nu va descurcati sa va exprimati sentimentele.


Sagetator


Bârfele venite din partea unor persoane care va streseaza va vor enerva, dar nu faceti mare caz pentru cauza aceasta. Nu acceptati o noua slujba pâna când nu este totul pus pe hârtie. Promisiunile sunt fara valoare daca un cec nu este valabil la banca.


Capricorn


Munca in echipa este cheia succesului. Aveti curaj si entuziasm, astfel ca veti reusi sa gasiti pe cineva care va poate ajuta sa dezlegati problemele din ultima vreme.


Varsator


Continuati sa va imbunatatiti stilul de munca. Poate ca nu va va fi prea usor, dar lucrurile se vor aseza singure daca aveti vointa pâna la capat.


Pesti


Este o zi favorabila pentru dumneavoastra. Veti face rost de fonduri, poate din partea familiei, poate dintr-un alt loc la care nici macar nu va gânditi. Nu va grabiti cu cheltuielile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS