22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinClasicul revine in forta

Clasicul revine in forta

Noile tratamente pentru par va ajuta sa uitati de suvitele incâlcite, conferind suplete, rezistenta si stralucire podoabei capilare.


In ultimul timp, nu numai femeile isi ingrijesc parul in saloanele de hair-styling. Din ce in ce mai des, barbatii se preocupa de imaginea lor si mai ales de felul in care le sta parul. Cu toate ca nu exista o tendinta actuala in ceea ce priveste stilul, in ultima vreme se contureaza câteva feluri de frizuri si tunsori la barbati. Acestea sunt de fapt inspirate de celebrii David Beckham, Robbie Williams sau Bob Marley, care s-au impus cu tunsori din cele mai ciudate si rebele.


„Nu exista o anumita tunsoare care sa se poarte anul acesta pentru baieti. Fiecare se tunde cum ii sta bine. Tunsorile sunt efectuate si in functie de forma fetei si a capului. Se tine cont si de parul clientului, daca este des, daca este rar, lung, scurt etc. Foarte multi adopta in ultimul timp tunsori si frizuri pe care le afiseaza unele vedete. David Beckham sau Robbie Williams sunt doar doi dintre cei care au impus un anumit trend in moda tunsorilor pentru barbati“, a declarat Sorin Popescu, hair-stylist la salonul Graffiti.


Tunsoarea trebuie sa fie adecvata si locului de munca pe care il aveti. Nu puteti merge la un serviciu unde se impune purtarea costumului cu o frizura foarte rebela, cum sunt cele cu tepi sau cele gen Bob Marley, cu suvite afro. Pentru o tunsoare se mai tine cont si de personalitatea omului. Daca persoana are un caracter mai sobru si se poarta la costum atunci o sa adopte o tunsoare clasica. Daca este un spirit rebel, atunci si tunsoarea o sa fie una rebela. In general, trebuie sa ne tundem asa cum ne sta bine, mai ales ca in momentul de fata nu mai exista nici o tendinta si se poarta diferite tunsori.


„Atunci când o sa vedem pe strada trei, patru mii de oameni care poarta renumitele suvite stil afro, abia atunci putem spune ca s-a impus un anumit stil in moda frizurilor pentru barbati“, a mai spus Sorin.


Un rol important in adoptarea unei anumite tunsori il are si cel care o realizeaza. Daca unui barbat nu-i sta bine cu o anumita tunsoare pe care o vede la televizor este de datoria hair-stylist-ului sa-i recomande o tunsoare care i s-ar potrivi.


Stilistii prevad ca in viitorul apropiat va avea loc o revenire in forta a tunsorilor clasice, care au contururi delimitate foarte curat.


Trucuri pentru intretinerea parului


Pentru ca si baietii utilizeaza foarte des produse de styling, ceara, gel, spume, paste si tot felul de creme care dau diferite texturi, este recomandat sa foloseasca sampoane capabile sa inlature aceste produse. Sampoanele nu trebuie sa usuce parul, doar sa-l curete si sa-l protejeze foarte bine.


Trebuie folosit in primul rând un sampon cu un amestec de vitamine, A, B2, B5, C si E, un sampon blând care poate fi intrebuintat zilnic, dar destul de puternic pentru a indeparta produsele de styling. Trebuie sa ofere pe lânga curatirea profunda, stralucire si hidratare, iar in zilele de vara sa ofere parului protectie UV si impotriva caldurii. Pe lânga toate acestea trebuie sa-i asigure si o pieptanare foarte usoara.


Din tratamentul pentru par nu trebuie sa lipseasca balsamul care sa schimbe comportamentul parului si sa va faca sa uitati de parul tern. Apoi, puteti folosi o masca de par mentolata, care este stimulanta, hranitoare si da parului stralucire si sanatate. Mai puteti folosi un tratament reparator, care restaureaza puternic si hraneste in profunzime parul degradat, uscat sau tratat chimic.


Manipulatorul este o crema pentru textura, care va permite sa va modelati parul in orice directie. El trebuie sa ofere parului o protectie deosebita, nu o sufocare. Cu ajutorul sau puteti crea diferite forme, tepi, incolaciri sau separari, dupa aranjare parul având o finisare mata si o textura exceptionala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS