17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecretele frumusetii starurilor

Secretele frumusetii starurilor

Cine stie cum se ingrijesc cele mai celebre modele si actrite de la Hollywood? Jennifer Lopez, Beyoncé, Kate Moss, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow, Christy Turlington, Eva Mendes si Milla Jovovich dezvaluie secretele frumusetii lor.


Sex-simbolul Jennifer Lopez, cântareata, actrita, dansatoare si femeie de afaceri, acapareaza toate privirile pe oriunde merge. Pielea maslinie si formele sale rotunde au transformat-o intr-una dintre cele mai dorite femei din lume. Secretele sale: isi hidrateaza pielea la maxim si se machiaza cu produse cosmetice din gama sa, „Glow by J.Lo“. Tonurile sale preferate sunt maroniu si auriu, acestea conferindu-i vedetei o imagine dulce si senzuala. In plus, ea doarme cel putin opt ore pe noapte, practica yoga si manânca multe fructe si verdeturi.


Beyoncé Knowles, in vârsta de doar 22 de ani, este una dintre cele mai radiante staruri ale muzicii actuale. Carismatica, de o frumusete de neegalat si cu o voce impunatoare, aceasta cântareata a devenit icoana senzualitatii. Secretele sale: de multe ori a declarat ca este fanul numarul unu al produselor cosmetice L’Oreal, de la cele hidratante faciale pâna la produsele pentru tratament corporal sau de la cele pentru par pâna la balsamurile de buze. In afara de faptul ca doarme mult pentru a-i luci pielea, Beyoncé spune ca ii place sa practice sport in aer liber si sa-si machieze fata cu o baza luminoasa. Desi se incapatâneaza sa-si scoata figura in relief cu tonuri de maro, portocaliu, verde, violet, ele sunt mereu bine definite.


Kate Moss, model britanic cu o frumusete fragila si adolescentina, devine un cameleon la fiecare sedinta foto. Cei mai mari creatori de moda i-au cazut la picioare, in timp ce ea stralucea pe cele mai prestigioase podiumuri mondiale. Secretele sale: detesta sa stea la soare, desi adora sa petreaca ziua pe plaja. Bea foarte multa apa si doarme intre opt si zece ore pe noapte. Niciodata nu se culca fara sa se demachieze si are grija ca pielea ei sa fie perfect hidratata. Ca sa dea volum buzelor, ea opteaza pentru rujurile de la marca Rimel London.


Milla Jovovich, care poseda o frumusete salbatica si candida in acelasi timp, are mereu o aura de eleganta si rafinament. Secretele sale: in ciuda unei agende incarcate, ii place sa practice sport si urmeaza cursuri de pilates, o serie de exercitii pentru restabilirea echilibrului muscular si a armoniei corpului. Trucurile ei de frumusete constau in mentinerea pielii hidratate. Isi incepe ziua cu un dus cu apa calduta, apoi aplica o crema hidratanta pe tot corpul si gel hidratant pentru fata.


Gwyneth Paltrow, de o frumusete senina si ingenua, si-a recuperat imaginea dupa ce a dat nastere primului sau copil, practicând yoga si pilates. Secretele sale: este vegetariana si nu manânca dulciuri. In dieta sa nu incape nici un produs care contine cafeina.


Eva Mendes, care atrage toate privirile atât pe ecran, cât si pe strada, dezvaluie secretele sale de a-si mentine frumusetea in fiecare zi a anului. Ea spune ca bea cel putin doi litri de apa pe zi. Isi hidrateaza pielea cu o crema de cocos si este fidela rimelului. In geanta ei se gasesc mereu doua produse esentiale: fard de pleoape si obraz si luciu de buze. Culorile ei favorite pentru machiarea ochilor sunt verde, auriu, albastru si maro.


Christy Turlington, unul dintre cele mai celebre topmodele ale anilor ’90, continua
sa-si mentina trupul in forma datorita exercitiilor de yoga pe care le practica in fiecare zi, fara vreo exceptie. Secretele sale: isi curata pielea exclusiv cu produse marca Sundari. Urmeaza filosofia indiana care o conduce spre armonie, pace si frumusete trainica.


Uma Thurman, una dintre cele mai bine cotate vedete de la Hollywood dupa ce a jucat in filmul „Pulp Fiction“ alaturi de John Travolta, este de o frumusete angelica pe care si-o ingrijeste la maximum. Secretele sale: ii place sa doarma cel putin opt ore pe noapte. Obisnuieste sa manânce de trei ori pe zi, nu manânca niciodata in graba. Din dieta ei nu lipsesc fructele, legumele, apa si ceaiurile. Inainte de a merge la sala de sport, prefera sa faca pilates, exercitii care ii permit sa-si mentina un corp zvelt si elegant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS