11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMarturisiri socante ale vedetelor

Marturisiri socante ale vedetelor

Secretele vedetelor de la Hollywood au ramas in intuneric pâna când, intr-o buna zi, dornice sa mai provoace putin scandal, au decis sa le povesteasca sau au fost descoperite de autoritati in cele mai compromitatoare situatii. Postul de televiziune E!Entertainment a dezvaluit cele mai socante 50 de marturisiri ale starurilor.


In aprilie 1998, celebrul cântaret George Michael a fost gasit intr-o baie publica din Beverly Hills impreuna cu o persoana de acelasi sex, intr-o situatie mai mult decât compromitatoare, si a fost arestat de politia locala. Dupa trei zile de la acest incident, Michael a declarat in fata camerelor de filmat ale televiziunii CNN: „Am o relatie cu un barbat. De zece ani nu ma mai intâlnesc cu femei. Nu mi-e deloc rusine“. In februarie 2006, cântaretul a avut din nou probleme cu justitia, dupa ce a fost gasit de politie dormind in masina sa, in Londra, si cu o cantitate importanta de droguri asupra sa. Michael a tinut sa precizeze: „Recunosc ca este, din nou, vina mea“.


Alta celebritate care a recunoscut ca a avut probleme cu drogurile a fost actrita Lindsay Lohan, adolescenta care a jucat in filmul „Herbie Fully Loaded“. „Am consumat unele droguri care imi faceau rau de multe ori“, a spus ea pentru publicatia
Vanity Fair. In doar câteva ore, mama vedetei a sarit sa dezminta declaratiile fiicei rebele: „Declaratiile fiicei mele au fost prost interpretate de reporter“. Potrivit jurnalistilor locali, nimic nu este mai rau decât sa vii sa negi ceva ce a spus altcineva.


Pamela Anderson a marturisit, in 2002, ca are hepatita C, un virus care ataca ficatul. „Mi-am facut un control de rutina si am aflat ca am hepatita C“, a sustinut fosta vedeta a serialului „Baywatch“. Desi nu s-a stiut niciodata care a fost calea de transmitere a virusului, Pam a spus ca s-a intâmplat de la un ac, in timp ce se tatua, iar vina a fost a lui Tommy Lee, iubitul ei din acea vreme.


Atragatoarea Angelina Jolie isi petrece acum zilele linistita si fericita alaturi de cei doi copii adoptivi, de fiica sa naturala si de iubitul ei, Brad Pitt, insa a avut un trecut agitat. Ea a declarat, fara prejudecati: „Ador sa fac sex“. Desi declaratia sa a fost facuta in fata reporterei Barbara Walters, in anul 2003, cuvintele sale au facut inconjurul lumii dând nastere la tot felul de fantezii. Exista persoane care sustin ca, in ciuda noii sale vieti alaturi de actorul Brad Pitt, Angelina nu va renunta niciodata sa calce strâmb.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS