10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

O pasare traieste cu corpul strapuns de o sageata


O pasare din statul american Florida traieste de ceva timp cu o „podoaba“ mai putin obisnuita: „un piercing“ in forma unei sageti. In zadar au incercat iubitorii de pasari sa prinda ibisul. Desi sageata nu a nimerit organe vitale, pasarea are imediat nevoie de tratament medical. Iubitorii de animale incearca acum sa momeasca pasarea cu peste, pentru a reusi sa o salveze. Nu se stie inca cine a tras acea sageata.


O sirena in Fontana di Trevi


Turistii care s-au aflat zilele trecute la Fontana di Trevi, unul dintre simbolurile Romei, au avut parte de o surpriza de zile mari. Aici se afla o sirena. Dupa cum informeaza Libero.it, aceasta nu se afla de loc aici din greseala. Prezenta ei se datora organizatiei ecologiste Greenpeace, organizatie cunoscuta pentru manifestatiile sale inedite si nonconformiste. De data aceasta, ecologistii au decis sa atraga atentia asupra unei probleme extrem de grave, dar care este neglijata de autoritatile competente. Este vorba de pescuitul marin ilegal, cu plase. O membra a organizatiei s-a costumat in sirena si s-a aruncat in Fontana di Trevi. Din ce in ce mai multe tari din lume practica acest tip de pescuit, extrem de daunator pentru ecosistem si pentru fauna marina. Ecologistii Greenpeace au ales aceasta forma de protest pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la aceasta problema.


O americanca a fost grav ranita de o masina de politie condusa de un câine


O americanca a fost grav ranita de o masina de politie al carei unic ocupant era un câine al fortelor de ordine, care a apasat se pare pe schimbatorul de viteze, au anuntat surse din cadrul politiei. Dupa cum informeaza site-ul cyberpresse.ca, incidentul s-a petrecut marti in localitatea Ogden, din nordul statului Utah. Un agent de politie care fusese chemat la fata locului pentru a aplana o disputa conjugala si-a lasat câinele in camioneta. Motorul camionetei a fost lasat pornit pentru ca aerul conditionat sa continue sa functioneze. Vehiculul si-a terminat cursa in gradina lui Mary Stone, care tocmai se uita in cutia de scrisori. Femeia a fost lovita in plin si a fost internata de urgenta la spital din cauza unei fracturi de bazin. Seful politiei locale, Marcy Korgensk, a spus ca patrupedul, pe nume Ranger, nu va fi pedepsit.


Heidi Klum adora pietele de vechituri


Top-modelul Heidi Klum adora sa mearga la cumparaturi in piete de vechituri, informeaza site-ul Infoshowbiz.


Potrivit New York Daily News, vedeta, insarcinata cu al treilea copil, nu poate rezista chilipirurilor. Vedeta, de 33 de ani, a declarat: „Imi plac pietele de vechituri pentru ca nu stii niciodata ce gasesti acolo. Poti sa te plimbi si sa nu gasesti nimic interesant, sau sa-ti sara ceva bun in ochi“.


In prezent, Klum prezinta reality-show-ul Project Runway, care a fost recent nominalizat la premiile Emmy.


Jessica Simpson si-a serbat ziua de nastere in Mexic


Cântareata Jessica Simpson si-a serbat luni cea de-a 26-a aniversare in orasul Cabo San Lucas din Mexic, alaturi de parinti si prieteni, informeza site-ul Infoshowbiz.


Aceasta petrecere a avut loc la doar zece zile dupa ce divortul dintre interpreta hitului „This Skin“ si Nick Lachey a fost pronuntat.


Angajatii starului, printre care coaforul Ken Paves si asistenta sa CaCee Cobb, au fost prezenti la petrecere. Unul dintre invitati a declarat: „Au baut sangria, au consumat mâncare mexicana, au spus povesti si au dansat. Jessica parea mai fericita ca niciodata“. Tânara va fi foarte ocupata in urmatoarele luni. Incepând cu saptamâna viitoare, Jessica va turna videoclipul piesei „A Public Affair“. De asemenea, ea va prezenta gala Teen Choice Awards, in august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS