5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va implicati mai mult in problemele rudelor sau ale celor apropiati. Incercati sa va imbunatatiti propria imagine inainte de a face acest lucru pentru altcineva. Cineva incearca sa va strice reputatia.


Taur


Nu lasati ca hotarârea care va caracterizeaza sa devina insuportabila pentru cei din jur. Aveti multe de facut, insa trebuie sa aveti rabdare, totul se va rezolva la timpul potrivit. Va asteapta câteva zile mai linistite.


Gemeni


Legaturile cu persoane sus-puse joaca un rol foarte important in viata dumneavoastra acum. Un coleg nu este sincer in totalitate cu dumneavoastra. Nu dati prea multa importanta lucrurilor pe care le auziti astazi. Nu luati nici o decizie importanta.


Rac


Simtiti nevoia sa dovediti de ce sunteti in stare, astfel ca va veti confrunta cu multe provocari ce va vor schimba. Astazi rezolvati cu usurinta orice problema. Puteti sa va implicati in proiecte noi, daca vi se ofera ocazia.


Leu


Sunteti preocupat de cine detine controlul emotional in relatia actuala. Daca aveti probleme cu somnul, poate fi din cauza ca aveti prea multe probleme. Incercati sa nu va mai gânditi la toate acestea si sa va odihniti, pentru ca este posibil sa aveti probleme de sanatate.


Fecioara


Treceti printr-o perioada in care sunteti tentat sa credeti anumite teorii sau ideologii, insa aveti grija cu ce fel de oameni aveti de-a face. Aventurile de scurta durata pot avea repercusiuni serioase pe viitor, asa ca mai bine controlati-va sentimentele. Daca vreti ca situatia actuala sa se stabilizeze, trebuie sa faceti un compromis.


Balanta


Lipsa de sustinere sau intelegere poate duce la sentimente de nesiguranta. Daca nu sunteti intr-o relatie amoroasa in prezent, acum ar fi o ocazie buna sa cunoasteti pe cineva.
Folositi-va farmecul personal pentru a impresiona persoana dorita. Evitati conflictele verbale.


Scorpion


Sunteti preocupat de secretele, conspiratiile sau legaturile ascunse care va inconjoara. Concentrati-va pe terminarea muncii la termenul fixat pentru ca sa aveti mai mult timp liber pentru persoanele dragi.


Sagetator


Astazi clarificati toate neintelegerile din ultima vreme. Folositi-va de faptul ca sunteti considerat un bun ascultator pentru a afla lucruri noi despre prieteni si colegi. Veti fi uimit de ceea ce veti descoperi. Cei din urma va vor asculta sfaturile când vor realiza ca le vreti binele.


Capricorn


Viata profesionala va da batai de cap, probabil din motive care nu tin de dumneavoastra. Sunteti foarte motivat la serviciu si acest lucru poate avea ca rezultat un câstig financiar major. Nu va uitati idealurile atunci când aveti de luat decizii importante. Dupa o zi grea, va puteti relaxa impreuna cu prietenii.


Varsator


Aveti tendinta de a va izola sau de a comunica foarte putin cu cei din jur. Sunteti o persoana destul de dificila astazi, asa ca incercati sa nu incurcati pe nimeni. Munciti pe cont propriu si feriti-va de probleme. Un eveniment social din aceasta seara va fi mai agreabil decât ati fi crezut.


Pesti


Este momentul deciziilor si al actiunilor importante, fie ca va place sau nu. Ar trebui sa va organizati timpul mai bine. Faceti-va un program si respectati-l. Ati dat prea multa atentie anumitor sarcini, in defavoarea altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS