11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Utile Craiova

HBO – ora 20.00


Valetul Bob (Bob the Butler)


Regia: Gary Sinyor


In rolurile principale: Brooke Shields, Tom Green, Genevieve Buechner


Comedie – 2005


Bob Tree (Tom Green) este un tip extrem de neindemânatic, inclinat spre tot soiul de accidente si, in consecinta, incapabil sa pastreze vreo slujba. Pe scurt: bine intentionat, mare ghinionist.


Bob se incapatâneaza si refuza sa accepte ca asta e voia destinului si se inscrie la Butler School pentru a scapa prin educatie de stângacie si nepricepere.


Anne Smythe (Brooke Shields) este mama singura a doi copii in plina criza preadolescentina, iubita unui francez care asteapta sa i se dea toata atentia din lume si posesoarea unui job superstresant. Ce sa mai, e pe punctul de a scapa de sub control toate lucrurile din viata ei!


In nevoia disperata de a gasi un ajutor specializat, Anne da peste Bob, care isi promoveaza talentele de baby-sitter. Copiii il plac imediat pe bufonul de Bob si isi conving mama sa il angajeze full time. Ceea ce nu e foarte greu având in vedere ca CV-ul lui Bob are pe el marca „Butler School“, care pentru Anne este, in prima faza, o garantie ca e omul potrivit pentru a-i fi incredintati copiii si casa.


Dupa o serie de catastrofe domestice, Bob e din nou dat afara, dar nu inainte de a-i ajuta pe copii sa treaca printr-o serie de crize tipice vârstei, lucru care o face pe Anne sa isi reconsidere decizia.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS