16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Traficant de droguri la 80 de ani


Un barbat de 80 de ani a recunoscut miercuri ca a vândut droguri la domiciliul sau din Pittsburg, pe coasta de est a Statelor Unite, in schimbul unor relatii sexuale cu prostituate, informeaza site-ul cyberpresse.ca.


Felix Cocco a pledat vinovat pentru detinerea si vânzarea de produse stupefiante. Potrivit politiei, octogenarul vindea droguri de aproape un an. Anchetatorii au gasit in locuinta sa cocaina, un cântar si materiale de ambalat. „Incerc si eu sa traiesc, sa-mi platesc facturile“, a spus el in fata judecatorului. Potrivit avocatului sau, Martha Bailor, Felix Cocco voia sa-si mentina o viata sexuala activa, in ciuda decesului sotiei sale, in urma cu trei ani. Asa ca a apelat la serviciile unor prostituate pe care le platea cu droguri. Octogenarul va ramâne consemnat la domiciliu in asteptarea verdictului, care va fi pronuntat pe 2 octombrie.


Doi canadieni si-au unit destinele sub apa


Doi canadieni, pasionati de scufundari, s-au casatorit sub apa, in apropiere de localitatea Percé, locul unde ei practica sportul favorit de mai bine de cinci ani, informeaza site-ul cyberpresse.ca.


Desi initial au declarat ca nu-i intereseaza casatoria religioasa si cu atât mai putin cea civila, Nathalie Pouliot si Cédrik Coia au luat in cele din urma decizia de a-si uni destinele. Primarul localitatii Percé, Georges Mamelonet, care este un prieten bun al cuplului si presedintele clubului nautic din oras, a luat hotarârea de a celebra casatorii subacvatice.


Jean-Claude Rouleau, martorul casatoriei, a avut dificila responsabilitate de a purta verighetele.


„Le-am legat cu ata pentru pescuit ca sa nu le pierd“, a spus Rouleau. Aproximativ 30 de invitati au asistat la nunta. 15 dintre acestia au coborât alaturi de miri in adâncuri, iar ceilalti au urmarit ceremonia cu ajutorul camerelor de luat vederi.


Keira Knightley – labila psihic


Frumoasa actrita Keira Knightley este convinsa ca este o prietena ingrozitoare, pentru ca este labila psihic. Vedeta este socata de faptul ca prietenii sai o mai suporta. Din când in când, Keira profita de timpul liber, pentru a sta de vorba cu prietenul sau, actorul Rupert Friend. Si de fiecare data, actrita isi da seama ce persoana ingrozitoare este.


„Oare cum ma pot suporta? Sunt mereu agitata, ce sa mai, sunt o epava emotionala“. Chiar si cea mai mica problema o face pe actrita sa isi piarda controlul. Iar ceea ce o enerveaza si mai rau este faptul ca plânge din orice.


Kylie Minogue – un model pentru reprezentantele sexului frumos


Dupa ce a reusit sa iasa invingatoare din lupta cu cancerul, mignona solista australiana Kylie Minogue incearca sa vada si ceva pozitiv in suferinta ei. In opinia sa, lupta pe care a dus-o este posibil sa fi salvat viata multor femei.


„Când ma aflam in Australia, pentru tratament, m-am intâlnit cu chirurgul meu pentru un control. El mi-a spus ca este extrem de ocupat, pentru ca tinere de 25 si chiar de 22 de ani au venit sa isi faca analizele. Si asta dupa ce s-a aflat diagnosticul meu. Multe vieti au fost salvate si multi oameni si-au dat seama de gravitatea acestei boli“, a spus vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS