10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti preocupat de obtinerea si schimbul de informatii importante pentru un viitor proiect. Dorinta de aventura va poate pune intr-o situatie periculoasa.


Taur


Controversele pe teme legale trebuie evitate in aceasta perioada. Ar fi bine sa puteti face o intelegere inainte de a va adresa justitiei. Schimbarile bruste de acasa va iau prin suprindere.


Gemeni


Taxele, investitiile sau alte obligatii financiare va ocupa tot timpul. Totusi, ar fi bine sa va concentrati si asupra problemelor de sanatate, poate chiar sa va inscrieti la o sala de gimnastica.


Rac


Pentru a va asigura ca obtineti ceea ce va doriti, trebuie sa mergeti direct la cei care iau deciziile. Folositi-va rabdarea si concentrarea atunci când dati de o situatie tensionata.


Leu


Va doriti stabilitate emotionala si siguranta, acestea fiind prioritatile dumneavoastra in aceste momente. Sunteti foarte atragator, iar lumea va vorbeste cu usurinta. Daca nu sunteti intr-o relatie, acum este o perioada buna pentru a intâlni un posibil partener.


Fecioara


Acum nu este momentul sa va lasati pagubas in incercarea dumneavoastra de a cauta alte oportunitati de câstig, pentru ca se pare ca norocul va surâde.


Balanta


Relatiile cu cei din jur si mai ales cu femeile pot fi considerate adevarate provocari. Veti clarifica cu usurinta anumite probleme ale unor prieteni apropiati.


Scorpion


Va faceti noi prieteni si veti avea ocazia de a va alatura unor grupuri cu interese si idealuri asemanatoare cu ale dumneavoastra. Feriti-va de persoanele care vor sa va convinga sa investiti bani in scopuri dubioase.


Sagetator


Va doriti sa realizati multe lucruri, insa anumite sentimente va impiedica sa o faceti, asa ca ar fi bine sa le marturisiti celor implicati.


Capricorn


Cel mai important lucru este sa va identificati prioritatile si interesele si sa actionati in consecinta. Cei din jur au intentii bune, insa promit mai mult decât pot face.


Varsator


Sunteti ingrijorat din cauza unei persoane foarte apropiate. Este momentul sa puneti cartile pe masa si sa vorbiti deschis despre anumite probleme delicate ce nu pot fi rezolvate in alt mod.


Pesti


Planurile facute pe graba sau ideile impulsive pot parea atractive pe moment, insa nu vor mai parea asa de bune dupa mai multa vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS