13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSpune-mi ce sâni ai ca sa iti spun cine esti

Spune-mi ce sâni ai ca sa iti spun cine esti

Vreti sa stiti daca doamna din fata dumneavoastra este incapatânata sau e un inger, daca este pasionala sau frigida? Nimic mai simplu. Aruncati-va o privire la sânii ei.


Nu va faceti probleme ca ati putea fi confundat cu niste obsedati sexual, pentru ca la urma urmei scopul scuza mijloacele. Potrivit sternomantiei, o stiinta aparuta in Spania la inceputul secolului al XVIII-lea, ne putem da seama imediat cu ce fel de femeie avem de-a face doar studiindu-i un pic forma sânilor. In opinia specialistilor in sternomantie, pentru fiecare tip de sân si mamelon exista un caracter feminin specific, care se diferentiaza in functie de pasionalitate, fidelitate sau gusturi sexuale.


Daca este sau nu adevarat, nu putem sti cu exactitate, cert este doar ca vara anului 2006 poate deveni vara sânilor care vorbesc despre noi. In ceea ce priveste sânii, sternomantia identifica cinci tipuri de femei, ce corespund unui numar de cinci tipologii de femei.


O prima categorie ar fi cea a femeilor cu un temperament nordic si o inteligenta ascutita, ambitioase si extrem de muncitoare. Aceste doamne au sânii obraznici. Ele se adapteaza usor convietuirii cu orice gen de barbat. Reprezentantele acestei categorii de doamne dau dovada de o imaginatie extrem de bogata in pat. In plus, ele au mari sanse sa faca o cariera in lumea afacerilor. Sotii fidele si, in acelasi timp, mereu doritoare de experimente noi in viata sexuala, aceste doamne au un singur defect: sunt lenese si nu iau niciodata initiativa.


Sânii – o oglinda a sufletului


Mult mai frecvente sunt femeile cu sânii in forma de para. Acestea sunt firi independente, hotarâte, uneori impulsive, caracteristici care le ajuta sa joace barbatii pe degete. Adevarate dominatoare, reprezentantele acestei grupe sunt capabile sa tina sub control orice barbat. O relatie cu o astfel de femeie asigura o viata sexuala nemaipomenita.


Doamnele cu sâni conici, ascutiti sunt niste femei senzuale si emancipate. Pentru ele, când vine vorba de sex, nimic nu este interzis. Potrivit sternomantiei, ele pot avea mai mult de un partener pe zi. Aceste femei prefera sa isi aleaga o cariera care sa le aduca mereu in centrul atentiei. De regula, ajung actrite foarte bune sau prostituate de lux.


Ceva mai multe probleme vor avea barbatii care isi vor incerca norocul la doamnele cu sânii in forma de mar, pe care sternomantia le defineste a fi frigide, insa foarte inteligente, de multe ori chiar mai destepte decât barbatii lânga care aleg sa isi petreaca viata. Ele sunt insa greu de excitat, dar, daca ati reusit „imposibilul“, veti avea parte de o experienta de neuitat. In general, se casatoresc foarte tinere, devin foarte bune gospodine si nu isi tradeaza pentru nimic in lume partenerul.


Vremuri grele si pentru barbatii care au de-a face cu femeile cu sânii in forma de vânata, obisnuite sa isi controleze partenerul pâna la a-l transforma intr-un adevarat sclav. Oricum, femeile din aceasta categorie sunt pline de viata si gata sa-si ofere dragostea.


Pentru a fi in pas cu vremurile in care traim, sternomantia a introdus o noua tipologie: sânii refacuti sau cu silicoane. Femeile care apeleaza la chirurgia estetica sunt potrivite pentru week-end-uri romantice sau pentru aventuri, dar complet nepotrivite pentru intemeierea unei familii sau pentru o relatie serioasa. Contrar asteptarilor, cele mai multe sunt inteligente, dar au complexe sau sunt narcisiste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS