10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecretele dietei lui Drew Barrymore

Secretele dietei lui Drew Barrymore

Vara a venit si concediul se apropie cu repeziciune. Dorinta de a slabi rapid poate impinge de multe ori la diete necugetate, bazate pe infometare, care, combinate cu temperaturile ce ajung la valori extrem de ridicate in aceasta perioada, pot conduce la rezultate dezastruoase.


Atunci când vine vorba despre silueta, gândul ne zboara catre starurile de la Hollywood. Nu de putine ori s-a intâmplat sa ne intrebam ce manânca vedetele de au un fizic aproape perfect. Un exemplu elocvent in acest sens este actrita Drew Berrymore. Vedeta filmului „Charlie’s Angels“ a precizat ca secretul sau pentru a fi mereu in forma este stilul de viata vegetarian. Actrita considera ca dieta vegetariana ii ofera posibilitatea de a combina alimente sanatoase, care sa asigure necesarul de vitamine, fara insa a-i aduce calorii suplimentare. Ceea ce trebuie sa faceti in cazul in care vreti sa urmati sfaturile cunoscutei actrite este sa eliminati din meniul cotidian orice fel de proteina animala, exceptie facând cele provenite de la peste sau crustacee. Puteti insa continua sa mâncati produse precum lapte, oua, brânza sau miere. De asemenea, alt sfat oferit de actrita americana este legat de limitarea carbohidratilor continuti de paste, pâine si orez.


Nu trebuie sa consumati mai mult de 80 de grame de pâine pe zi si nici mai mult de 60 de grame de paste sau de orez. O atentie deosebita trebuie acordata fructelor, care sunt recomandate, insa nu in cantitati mai mari de 700 de grame si in nici un caz acestea nu trebuie consumate in ziua in care ati mâncat paste. Este indicat sa consumati cel putin 120 de grame de legume pe zi si puteti sa consumati pâna la trei lingurite de ulei de masline. Pentru a evita lipsa de proteine este recomandat sa mâncati sase migdale sau nuci zilnic. Pentru a evita saracirea hranei de vitamine si saruri minerale prin coacere sau fierbere, este indicat sa consumati preparatele crude. Nu coaceti nimic. Cel mult puteti marina carnea de peste in zeama de lamâie sau otet. Avantajul acestei practici este acela ca stimuleaza digestia, curata intestinul, intensifica procesul de slabire, hidrateaza, este economic si rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS