10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVestimentatia de concediu

Vestimentatia de concediu

Pentru a va bucura din plin de un concediu reusit este indicat sa va alegeti cu grija vestimentatia. In nici un caz nu trebuie sa lasati pe ultima suta de metri pregatirea bagajului!


Ati ales locul unde va veti petrece vacanta, ati facut rezervarile, dar cu bagajul cum ramâne? Daca vreti sa nu aveti surprize neplacute, este indicat sa nu aruncati câteva haine intr-un rucsac si sa porniti la drum. Bineinteles ca fiecare persoana isi alege vestimentatia in functie de preferinte, dar uneori este dificil sa alegeti hainele de care veti avea nevoie pentru cele câteva zile de concediu.


Indiferent ca ati ales sa va bronzati pe o plaja insorita sau sa cutreierati diferite zone montane, exista anumite articole vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul dumneavoastra. Pentru ca este vara, costumul de baie este obligatoriu, chiar daca mergeti la munte. In caz ca ati decis sa va recreati intr-o statiune la malul marii, atunci se subintelege ca veti avea nevoie de mai multe costume de baie.


Sunteti sau nu o fire careia ii place sa petreaca, este musai sa strecurati in bagaj si o tinuta mai de gala, pentru ca nu se stie niciodata la ce petrecere veti fi invitate. In plus, datorita climei capricioase din ultima vreme, chiar daca este vara, nu strica sa strecurati in bagaj si un hanorac mai gros. Apoi, nu uitati si de o pereche de blugi (preferabil cei in care va simtiti confortabil), pentru ca acestia sunt cel mai usor de asortat la diferite tinute. Pentru o seara in discoteca puteti imbraca o pereche de blugi asortati cu un top indraznet si o pereche de sandale sau papuci cu tocuri, iar pentru o zi in care vreti sa vizitati imprejurimile, puteti apela la aceeasi pereche de blugi asortati, de aceasta data, cu incaltari comode si un tricou sau o camasa nepretentioase.


Moda nu ia vacanta


Alt factor de care trebuie sa tineti cont când va faceti bagajul este zona in care v-ati propus sa va recreati. Daca ati planuit sa petreceti o vacanta intr-o zona de munte, atunci nu uitati sa puneti in rucsacul de calatorie haine comode. Si pentru ca s-ar putea sa nu rezistati tentatiei de a va aventura in excursii pe munte, nu uitati sa va luati si bocancii, pe lânga o pereche de adidasi. Bagajul pentru un concediu petrecut la munte nu presupune doar tinute sportive. Nu ar trebui sa renuntati la cochetarie doar pentru ca ati decis sa mergeti la munte. Si o tinuta sportiva poate fi deosebita atâta timp cât alegeti hainele adecvate. Pantalonii scurti sau deasupra genunchiului, foarte apreciati de designeri pentru acest sezon, sunt ideali pentru o drumetie, iar daca ii asortati cu un top in culori pastelate, atunci cu siguranta ati realizat o tinuta „la moda“ in care puteti vizita imprejurimile. In caz ca ati optat totusi pentru o statiune situata pe litoral, pe lânga multe lotiuni de plaja si costume de baie trebuie sa va incarcati bagajul si cu câteva rochii de plaja.


Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca nici cele mai cautate articole din acest sezon: sandalele cu talpa ortopedica din lemn si pantalonii scurti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS