10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Tastatura pe post de sutien


Dupa cum bine se stie, când vine vorba de tehnologii trasnite si inutile, asiaticii sunt campioni. Ultima „trasnaie“ vine din domeniul lenjeriei intime hi-tech. Pe scurt, este vorba de un sutien-tastatura, realizat de compania Angel Kitty. Sub motoul „Nu exista nimic ce nu exista“, producatorul japonez Angel Kitty a prezentat un dres sic de camerista, care are in componenta o tastatura in loc de sutien. Pentru cazul in care utilizatorul chiar vrea sa foloseasca tastatura, producatorii au avut grija sa aplice pe spatele sutienului-minune un strat de silicon. Pe lânga faptul ca protejeaza sânii, siliconul aplicat face si ca bustul sa para ceva mai voluminos.


Un neamt furios a muscat din masina politiei


La suparare, oamenii sunt capabili de cele mai bizare gesturi, pe care in alte conditii le-ar considera nebunesti. Acesta este si exemplul unui german din Berlin care si-a varsat nervii pe masina politiei.


O patrula de agenti incerca sa puna in aplicare un ordin de restrictie pentru un barbat ce fusese acuzat de violenta domestica.


Asa cum era de asteptat, barbatul nu i-a intâmpinat cu bucurie pe politisti. Si având in vedere ca pentru a se razbuna nu-i putea lovi, s-a gândit sa isi verse nervii pe masina politiei si a inceput sa o muste. Uimiti, politistii nu au putut schita nici un gest si au asistat socati la pornirea furioasa a neamtului, care a distrus caroseria si vopseaua, precum si unele accesorii montate pe masina.


Condamnata la inchisoare pentru un soarece


O americanca a fost condamnata la un an de inchisoare pentru ca a pus un soarece mort intr-un bol cu supa de legume pentru a incerca sa obtina o despagubire din partea patronului restaurantului unde servea masa. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, in anul 2004, in timul week-end-ului in care se sarbatorea Ziua Mamelor, Carla Patterson, de 38 de ani, a luat masa impreuna cu fiul sau, Ricky, de 22 de ani, in restaurantul Cracker Barrel, din localitatea Newport News (Virginia). Cei doi au precizat ca au gasit in farfuria Carlei un soricel mort si au cerut despagubiri in valoare de 500.000 de dolari. In luna aprilie, un judecator i-a gasit pe cei doi vinovati de tentativa de inselaciune. In urma autopsiei soarecelui s-a dovedit ca acesta nu a murit nici inecat, nici fiert, ci in urma unei fracturi craniene.


Lindsay Lohan si-a sarbatorit ziua de nastere pe plaja


Lindsay Lohan a fost vazuta pe plaja, unde si-a serbat cea de-a 20-a aniversare, informeaza site-ul Infoshowbiz.


Potrivit revistei Hello, seara aniversara in onoarea lui Lindsay Lohan s-a derulat in Malibu si a costat peste 100.000 de dolari.


Dupa acest eveniment, vedeta filmelor „Freaky Friday“ si „Mean Girls“ a continuat sa vina la plaja. Ea purta un costum de baie cu imprimeuri leopard. Mai multe celebritati au fost invitate la petrecerea actritei, printre care Kate Bosworth, Nicole Richie, Woody Harrelson si Eva Mendes.


Sandra Bullock se considera prea urâta


Actrita Sandra Bullock considera ca este prea urâta pentru a recurge la o operatie estetica, informeaza site-ul Infoshowbiz.


Potrivit FemaleFirst, vedeta filmelor „Miss Agent Secret“ a spus ca nu este destul de frumoasa ca sa-si faca lifting facial. Bullock, de 41 de ani, a adaugat: „Chirurgia plastica nu este pentru mine. Din fericire, munca mea nu se bazeaza pe faptul ca trebuie sa fiu o bomba sexy, sau cea mai frumoasa fata din grup ori o icoana a modei. Daca vad ca nu mai pot sa-mi continuu treaba cu aerul pe care il am la vârsta mea, atunci o sa renunt“. Sandra Bullock a cunoscut gloria in 1994, datorita filmului „Speed“, in care a jucat alaturi de Keanu Reeves. In prezent, ei joaca din nou impreuna, in filmul „The Lake House“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS