17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi pentru dumneavoastra are prioritate largirea orizonturilor spirituale si intelectuale. Din acest motiv va veti intelege greu cu partenerul de viata.


Taur


Este posibil sa va ocupati cu probleme imobiliare si chiar sa incepeti o renovare completa a casei. Cautati aspectele pozitive ale acestei zile.


Gemeni


Daca nu luati masuri, este posibil sa va instrainati de anumite persoane. Aveti unele idealuri puternice pentru care faceti sacrificii mari.


Rac


Nu este perioada potrivita pentru asumarea unor riscuri noi. Fiti conservatori si fixati-va teluri posibil de atins. Asteptarile fanteziste pot crea un sentiment de esec.


Leu


Puteti avea sansa de a cumpara sau face investitii sub pretul pietei. Ar trebui sa incepeti sa faceti exercitii fizice.


Fecioara


Este momentul sa actionati pentru ca lucrurile nu vor fi mai usoare o data cu trecerea timpului. Nu acordati prea multa incredere colegilor azi.


Balanta


Prea multe responsabilitati va obosesc. Incercati sa nu va distraga nimeni atentia azi. Trebuie sa va concentrati in atingerea scopului.


Scorpion


Sunteti mai practici si mai constiinciosi in aceasta perioada. Prin atitudinea sociabila va veti imbunatati reputatia.


Sagetator


Intrati intr-o noua etapa a competitivitatii si a creativitatii, in care doriti sa fiti admirati si apreciati pentru ceea ce faceti si pentru ceea ce sunteti. Aveti prieteni si aliati in cercuri de oameni la care nu v-ati fi gândit. Acestia ar putea deschide noi usi pentru dumneavoastra, ajutându-va astfel sa ajungeti unde doriti.


Capricorn


Calatoriile si buna comunicare cu ceilalti par a fi raspunsurile la toate problemele dumneavoastra. Cu creativitatea si energia de care dispuneti incearcati sa gasiti noi solutii pentru a obtine niste venituri suplimentare. Se intrevede la orizont si o idila.


Varsator


Relatiile cu cei apropiati se vor schimba neasteptat. Sa purtati astazi discutii serioase cu ei va duce la si mai multe neintelegeri. Este timpul sa va retrageti si sa reanalizati problemele principale. Nu este cazul sa va implicati azi in noi afaceri.


Pesti


Gata cu depresia! Astazi este cel mai bun moment pentru a va revizui dorintele si pentru a va stabili noile directii. Este posibil sa existe la un moment dat o situatie tensionata astazi, dar trebuie sa reusiti sa treceti peste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS