16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Incercati sa cautati moduri in care sa progresati in proiectele abia incepute. Nu pierdeti vremea la serviciu pentru ca veti avea probleme mai târziu.


Taur


Mediul casnic va fi supus mai multor schimbari in aceasta perioada. In viata profesionala, aveti impresia ca nu se schimba nimic niciodata, insa asta se intâmpla pentru ca progresati incet in mai multe directii.


Gemeni


Relatiile cu cei apropiati sunt destul de dificile in aceasta perioada. Va atrageti oportunitati datorita vointei de care dati dovada.


Rac


Vi se ivesc ocazii de colaborare in cele mai diverse domenii. Incercati sa va imbunatatiti situatia familiala prin a dedica mai mult timp nevoilor si problemelor celor apropiati.


Leu


Luarea unor decizii financiare sub presiune nu este recomandabila nicicând, dar mai ales in aceasta perioada.


Fecioara


Scopurile dumneavoastra sunt in contrast mare cu cele ale persoanelor apropiate, asa ca trebuie facute compromisuri in interesul bunei intelegeri.


Balanta


Sunteti foarte tentat sa faceti numai ce vreti, fara a tine cont de ceilalti. Inconjurati-va de prieteni sau colegi la fel de entuziasmati ca dumneavoastra.


Scorpion


Acum mai mult ca oricând vreti sa fiti admirat si apreciat de cei din jur si faceti lucruri care sa impresioneze.


Sagetator


Familia si siguranta personala sunt lucrurile care va preocupa cel mai mult. Nu este o idee buna sa incercati sa iesiti dintr-o situatie dificila prin manipulare pentru ca este posibil sa cadeti in propria capcana.


Capricorn


Aveti tendinta de a deveni prea emotional in aceasta perioada. Incercati sa nu exagerati o situatie despre care nu stiti prea multe.


Varsator


Pregatiti-va de schimbari revolutionare care vor transforma totul in jur. Nu ar fi bine sa fiti nepregatit in aceste cazuri.


Pesti


Va doriti foarte mult sa calatoriti in aceasta vacanta. Aveti multe explicatii de dat, asa ca nu va pierdeti in detalii, treceti repede la subiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS