6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti preocupat de cele mai profunde mistere ale vietii. Nu lasati ca familia sa va deturneze de la ceea ce v-ati propus sau de la ce va doriti.


Taur


Folositi-va de toate ocaziile pentru a face pace cu toate persoanele cu care erati certat. Incercati sa rezolvati o problema urgenta, care nu mai sufera amânare.


Gemeni


Este o perioada propice pentru a incerca sa va puneti ordine in viata si sa rezolvati anumite situatii incurcate. In orice cautare trebuie sa aveti un scop bine definit. Nu fiti reticent in a invata lucruri noi de la cineva care este mai performant ca dumneavoastra.


Rac


In aceasta perioada sunteti concentrat pe largirea orizontului intelectual si spiritual. Astazi veti fi sustinut in toate demersurile pe care le aveti in vedere.


Leu


Relatiile romantice si sociale sunt intr-o perioada de schimbari. Ar fi bine sa incercati sa va adaptati la ele, pentru a elimina o sursa a nemultumirii.


Fecioara


Sunteti preocupat de cariera, insa nici viata personala nu este de neglijat. Este posibil sa fiti nevoit sa luati anumite decizii financiare astazi.


Balanta


Va doriti foarte mult sa calatoriti sau sa traiti o aventura interesanta, insa aceste dorinte nu sunt deloc realiste. Dupa multe eforturi la locul de munca, in sfârsit va vor fi recunoscute meritele.


Scorpion


Incepe pentru dumneavoastra un ciclu de experiente foarte interesante si semnificative. Nu-i lasati pe colegi sa va incarce agenda inutil. Aveti deja un program foarte ocupat, asa ca mai bine respectati-va planul stabilit. Nu discutati problemele personale cu colegii.


Sagetator


Aveti foarte multe pe cap si simtiti nevoia de a comunica si de a strânge cât mai multe idei. Experimentati tot ceea ce vi se ofera la cote maxime si fiti deschis la noile posibilitati care pot aparea.


Capricorn


Astazi este esential sa va concentrati pe ceea ce este important si sa vedeti lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ati vrea sa fie. Nu lasati ca sentimentele sau emotiile sa va afecteze munca.


Varsator


Aveti tendinta de a va separa de restul lumii, ceea ce nu este o pozitie prea sigura sau inteligenta in acest moment. Nu va dezvaluiti planurile in zilele urmatoare.


Pesti


Este un moment bun pentru a rezolva tensiunile si pentru a incerca sa aduceti armonie in relatiile cu cei din jur. Un coleg nu si-a facut treaba asa cum trebuie, fapt ce a determinat o situatie tensionata la birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS