15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDenis Stefan se teme de monotonie

Denis Stefan se teme de monotonie

Denis Stefan, cunoscut publicului mai ales dupa rolul din sitcomul „In familie“ si din recentul „Pacala se intoarce“, trebuia sa devina avocat, numai ca intre timp a descoperit ca actoria este meseria care i se potriveste.


Prima optiune a tânarului Denis Stefan, proaspat iesit de pe bancile liceului, a fost Facultatea de Drept. Intre timp, a incercat si multe alte slujbe si si-a descoperit adevarata menire. „Am inceput modelling-ul la 18 ani. Era o modalitate de a ma intretine pe parcursul facultatii. Apoi totul a decurs normal pentru ca am inceput sa apar in diferite clipuri publicitare, am facut figuratie in filme si pe la 21 de ani m-am decis sa fac si a doua facultate, cea de teatru. Cred ca m-a determinat faptul ca, din toate meseriile pe care le-am incercat (si au fost multe), nimic nu m-a facut sa ma simt multumit. In plus, mie imi place sa povestesc, asa ca sunt menit sa fac actorie“, a spus actorul.


Printre meseriile pe care Denis Stefan le-a incercat de-a lungul timpului a fost si cea de „manechin in vitrina“. Actorul isi aminteste cu zâmbetul pe buze cum „stateam câte doua ore nemiscat intr-un magazin din Bucuresti“. Denis nu s-ar vedea având alta slujba decât cea de actor, pentru ca nu suporta monotonia. „Am incercat multe slujbe, dar presupuneau sa te duci la serviciu in fiecare zi, iar mie nu-mi prea convenea. N-am putut niciodata sa ma trezesc in fiecare zi si sa-mi dau seama ca asta va trebui sa fac si peste un an, si peste doi“, a spus actorul. Primul regizor care a avut incredere in tânarul actor si i-a incredintat un rol intr-un lung metraj a fost Dan Pita, in filmul „Second hand“. Apoi a cunoscut celebritatea cu rolul lui Edi Georgescu, din prima telenovela româneasca, „In familie“.


Actorii au superstitii


Dupa rolul in acest serial si dupa succesul pe care l-a avut la publicul feminin, ar fi fost de asteptat ca Denis Stefan sa primeasca un rol intr-una dintre telenovelele românesti recent realizate, dar el a preferat „alte roluri mai mari sau mai mici in filme straine sau românesti“. Roluri in telenovele i s-au propus, dar actorul s-a vazut nevoit sa le refuze, pentru ca toate se incadrau in tipologia rolului pe care il jucase in serialul „In familie“.


„Am cautat diversitatea. Pâna acum am jucat mereu altceva si asta m-a bucurat. Cred ca un actor tânar trebuie sa incerce mai multe genuri de roluri ca sa acumuleze o experienta, pentru ca in actorie dupa 40 de ani culegi roadele“, a afirmat Denis Stefan. In ceea ce priveste planurile sale de viitor, actorul este foarte secretos si cu greu i se pot smulge câteva informatii.


„Exista o superstitie printre actori: niciodata sa nu vorbesti despre proiectele noi. Mie mi s-a intâmplat asta, de câte ori am vorbit despre ele, nu mi s-au realizat. Deocamdata, pot spune ca am primit propuneri pentru mai multe roluri, dar nu am hotarât nimic. Pâna in toamna se va decide cam in ce directie o apuc“, a spus Denis Stefan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS