10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Si-a falsificat permisul de munca folosind fotografia lui Brad Pitt


Un vânzator din Dubai a ajuns in fata instantei, dupa ce a falsificat un permis de munca, folosindu-se de poza lui Brad Pitt. Dupa cum informeaza Krone.at, barbatul, de 29 de ani, a declarat la prima infatisare din proces ca nu a stiut cine este persoana din fotografia pe care a descarcat-o de pe internet. Permisul falsificat era inregistrat pe numele unei barbat cu un nume arab. Falsul a fost descoperit dupa ce vânzatorul a incercat sa ridice suma de 18.000 de euro de la o banca, folosindu-se de permis. Cel care i-a dat ideea falsificarii permisului a fost fratele sau care lucreaza la biroul de transferuri financiare din cadrul bancii. Aceasta ii povestise ca un client arab a primit cei 18.000 de euro inca de acum trei luni, insa nu s-a prezentat sa ii ridice.


Suporterii de la CM de Fotbal nu au chef de sex


Daca in urma cu câteva saptamâni vorbeam de valul de prostituate care a luat cu asalt Germania cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, acum situatia s-a schimbat total, spre marea dezamagire a proprietarilor de bordeluri. Din câte se pare, suporterii sunt prea ocupati cu fotbalul pentru a se gândi si la altceva. Desi se anunta ca un sezon banos, nu s-a dovedit decât un mare esec. Nici macar clientii fideli nu mai calca pragul bordelurilor, tocmai pentru ca se tem ca ar putea fi aglomerate.


Mihai Traistariu, in topurile din Grecia


Mihai Traistariu continua sa cucereasca publicul din Grecia cu „Tornero“. Piesa e pe locul patru in topul airplay national, reusind sa ajunga aici dupa numai patru saptamâni. Fanii lui Traistariu din Grecia se pot bucura din plin de toate piesele lui, pentru ca, de câteva saptamâni, a fost lansat pe piata locala albumul „Tornero“. Pe album, Mihai are o surpriza pentru fanii greci, „Tornero“ beneficiaza de un duet de senzatie, cu Tamta, una dintre cele mai apreciate voci din Grecia. In urma colaborarii, cântecul s-a ales si cu un nume nou „Tornero – Tromero“, in limba greaca tromero insemnând fantastic.


Gwyneth Paltrow isi incearca norocul in muzica pop


Casatoria cu Chris Martin, solistul formatiei Coldplay, pare sa o fi inspirat pe Gwyneth Paltrow, care a decis sa isi incerce si ea norocul in muzica. Actrita, care care a devenit mama pentru a doua oara in luna aprilie, s-a inchis in studio pentru a inregistra mai multe melodii cu producatorul William Orbit, care a colaborat cu Madonna si Blur. Vedeta tocmai a terminat de inregistrat mai multe melodii, de care Orbit este foarte mândru. Producatorul a fost incântat de fuziunea dintre delicata voce a lui Paltrow cu muzica pe care el a compus-o special pentru ea. Colaborarea intre cei doi a inceput in perioada nasterii celui de-al doilea copil al actritei, Moses. De atunci, Paltrow a intrat deseori in studioul de inregistrari al producatorului. „Ne-am imprietenit imediat, am vorbit mult despre muzica si despre posibilitatea de a inregistra ceva impreuna. Avem deja ceva si printre acestea se afla si un single foarte bun“, a spus William.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS