10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDestinatii de vis in week-end

Destinatii de vis in week-end

Cu agentiile de turism din Craiova aveti posibilitatea sa va petreceti un week-end in cele mai frumoase orase, atât din tara, cât si din strainatate.


Dupa o saptamâna de munca este binevenit un week-end de relaxare pe plaja uneia dintre cele mai vechi statiuni de pe litoral, denumita si „perla rivierei românesti“. Mamaia este situata pe cordonul de nisip ce separa apele sarate ale Marii Negre de apele dulci ale Lacului Siutghiol. Ceea ce caracterizeaza Mamaia este plaja foarte intinsa, precum si faptul ca hotelurile sunt foarte aproape de plaja. In ultimul timp statiunea a fost imbogatita cu fântâni arteziene, palmieri, locuri de promenada, locuri de joaca pentru copii, terenuri sportive, locuri de distractie etc. Principalele atractii ale statiunii sunt parcul acvatic „AquaMagic“, Telegondola si Satul de Vacanta.


Unul dintre hotelurile care va asteapta in statiune este Iaki, de patru stele, situat in centrul statiunii Mamaia, la 20 de metri de plaja. Acesta dispune de restaurant, magazin, parcare, pizzerie, baruri si o sala de conferinte. In functie de perioada si optiunile de cazare (camera dubla, apartament de doua persoane, apartament de lux de doua persoane), pretul poate varia intre 86 si 253 de euro/zi/persoana. Tarifele includ micul dejun, acces la plaja, piscina interioara si exterioara, jacuzzi, sauna, fitness fara instructor. Camerele sunt dotate cu televizor color, minibar, uscator de par, aer conditionat, telefon si internet. In hotel nu sunt acceptati oaspeti cu animale de companie.


Alta alegere pentru week-end poate fi hotelul Majestic, de trei stele, situat in centrul statiunii Mamaia, la 50 m de plaja. Facilitatile hotelului sunt foarte variate: locuri de joaca pentru copii, restaurant, bar, sala de fitness si aerobic, sauna, piscina, salon coafura, cosmetica, sala masaj, plaja privata. Si aici preturile variaza in functie de perioada si optiunile de cazare (cazare cu mic dejun sau cazare cu bonuri valorice). Preturile se incadreaza intre 95 si 277 RON/zi/persoana cu loc in camera dubla. Camerele sunt dotate cu televizor color, frigider, aer conditionat si telefon. Hotelul ofera si anumite servicii gratuite, cum ar fi parcarea, piscina pentru adulti si copii, sala de aerobic si fitness, sauna si serviciul de pastrare valori.


Week-end la Paris


Daca doriti sa va petreceti week-end-ul intr-un loc plin de romantism, puteti alege oferta speciala „Week-end la Paris“, pusa la dispozitie de unele agentii de turism.


Pretul unui pachet este de 289 de euro de persoana pe loc in camera dubla. Pachetul de servicii turistice este valabil in perioada 15.07 – 31.08.2006 si include: bilet de avion Bucuresti – Paris si retur, doua nopti de cazare, mic dejun tip bufet, croaziera de o ora pe Sena, turul Parisului si intrare la cabaretul „Paradis Latin“.


In pretul pachetului nu sunt incluse taxele de aeroport (124 de euro de persoana), asigurarea medicala, mese suplimentare si bauturi. Optional se poate asigura transfer de la si la aeroport. Preturile pot fi modificate in functie de politica fiecarui hotel si a companiei aeriene. Acest pachet este destinat celor care doresc sa-si petreaca exclusiv week-end-ul (sâmbata, duminica) in Paris, in hoteluri de inalta clasa. Hotelul Lavoisier, de patru stele, hotelul St. Gregoire, de patru stele, si Holiday Inn Bibliotheque, de trei stele, stau la dispozitia dumneavoastra pentru un week-end de neuitat.


Hotelul Lavoisier este situat lânga biserica Madeleine si Opera. Dispune de un lounge bar, sala pentru mic dejun si parcare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, seif pentru valori, uscator de par, acces internet.


Hotelul St. Gregoire este situat in centrul Rive Gauche, intre Montparnasse si Saint-Germain-des-Pres. Dispune de parcare privata, aer conditionat, lounge bar, telefon-fax, lift si receptie 24 de ore. In hotel sunt acceptate cartile de credit si oaspetii pot veni si cu animalele de companie.


Hotelul are in dotare camere luminoase, decorate in culori pastel, cochete, cu mobilier modern si bai echipate complet. Unele camere dispun si de terasa. Toate camerele au aer conditionat, uscator de par, televizor, seif pentru valori, ceas cu alarma si posibilitati de conectare la internet.


Holiday Inn Bibliotheque este situat in sudul orasului, la aproximativ 3 km de centru, intr-o zona linistita, lânga Biblioteca Francois Mitterand. Sala de conferinte, restaurantul si barul sunt doar câteva dintre dotarile hotelului care va asteapta in capitala Frantei. Camerele dispun de acces la internet, aparate de aer conditionat, televizor, radio, telefon cu linie directa, minibar si uscator de par.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS