12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProaspetele mamici si secretele lor

Proaspetele mamici si secretele lor

Revenirea la forma maxima dupa o sarcina este un lucru foarte dificil. Insa, cum bine se stie, pentru vedete timpul costa bani, iar o silueta perfecta este o conditie imperios necesara pentru a avea succes.


Dupa ce in ultimele luni nu a trecut o saptamâna fara ca vreo vedeta sa fi devenit mamica, acum asistam la o adevarata cursa impotriva kilogramelor in plus. Multe vedete si-au lasat cu gura cascata admiratorii, dupa ce in doar câteva saptamâni dupa nastere par a fi mai in forma ca niciodata. Proaspetele mamici celebre au fost de acord sa isi ajute semenele de suferinta si au dezvaluit câteva dintre secretele care le-au ajutat sa revina la silueta care le-a consacrat. De exemplu, fosta componenta a trupei Spice Girls, Geri Halliwell, a reusit sa dea jos kilogramele gratie unei diete hiperproteice, cu un consum limitat de carbohidrati. Bineinteles, vedeta a cerut ajutorul unei nutritioniste si, pe lânga faptul ca si-a schimbat stilul alimentar, si-a intensificat si activitatea fizica. Astfel ca, dupa doar o luna de la nasterea fetitei sale, Bluebell, vedeta a reusit sa imbrace haine talia 34. Insa Geri este doar una dintre mamicile celebre care au dat jos kilogramele in timp record. O mamica la fel de grabita a fost si solista americana Gwen Stefani, care in luna mai, la doar o saptamâna dupa ce l-a nascut prin cezariana pe baietelul sau, Kingston, a fost vazuta facând jogging in Central Park din New York. De obicei, medicii le recomanda proaspetelor mamici sa astepte cel putin sase saptamâni inainte de a se intoarce la un stil de viata normal, insa dupa doar o luna, vedeta era pregatita sa se intoarca pe scena.


Foamea si sportul – secretele succesului


Splendida Gwyneth Paltrow, care in aprilie a adus pe lume un baietel, a decis sa se dea pe mâinile celui supranumit „guru al nasterilor“, Gowri Motha, pentru a-si tonifica trupul si a-l aduce la forma de alta data. Respectând ca la carte traditia indiana, actrita a inceput sa poarte o centura speciala, un fel de burtiera, pentru a reusi ca abdomenul sau sa devina plat. Frumoasa Katie Holmes, care, tot in aprilie, i-a daruit o fetita starului american Tom Cruise, a urmat sfaturile bunei sale prietene Victoria Beckham, mama a trei copii. Tânara actrita urmeaza un intens program de fitness si o dieta foarte stricta. Rezultatele nu au intârziat sa apara si silueta lui Katie a revenit la supletea dinaintea sarcinii. In acelasi timp, nu putem sa nu remarcam forma de zile mari a celei mai frumoase femei din lume, Angelina Jolie, care la doar 11 zile dupa nasterea lui Shiloh Nouvel, in timpul unei conferinte de presa, a demonstrat ca este pe drumul cel bun pentru a-si putea etala din nou splendidul sau corp care facea furori in „Tomb Rider“. Secretul sau isi are originile in traditia africana. Actrita a descoperit o dieta-minune care o va ajuta sa piarda rapid kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Regimul vedetei se bazeaza pe ceaiuri facute din usturoi si din ghimbir, bauturi ale caror efecte miraculoase le-a descoperit in Namibia, tara unde a venit pe lume fetita ei, Shiloh. In plus, Angelina ia si lectii de yoga pentru a-si recapata cât mai repede silueta. Toata aceasta frenezie pentru recuperarea cât mai rapida a siluetei nu este privita deloc cu ochi buni de medici, care spun ca proaspetele mamici ar trebui sa fie foarte atente la dietele postnatale. Si Liz Stuart, specialista in fitness, condamna categoric aceasta noua moda printre vedete. „Corpul are nevoie de energie pentru a reveni la forma potrivita dupa sarcina. In saptamânile urmatoare este foarte usor sa va ingrasati si exercitiile v-ar putea afecta grav sanatatea“, a spus ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS