6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Ziua de marti 13 nu se dezminte. Puteti intra intr-un impas, dar care se poate rezolva cu bine, in cele din urma. Reusiti sa va controlati bine teama si sa va regasiti energia necesara depasirii acestui hop. Gândirea pozitiva si increderea in reusita finala sunt cele mai importante. Daca acestea lipsesc, nici solutiile nu apar…


Taur


O persoana cu autoritate va este alaturi si puteti profita din plin de influenta sa pozitiva asupra dumneavoastra. Ea reuseste sa va stimuleze si va motiveaza mai mult pentru a atinge un obiectiv important. Exista si posibilitatea sa intervina personal cu o „pila“ pentru a va vedea problemele mai repede rezolvate.


Gemeni


Desi un anumit plan parea complet blocat, azi gasiti mult mai repede calea de a repune totul pe picioare. Dati un impuls nou acelor proiecte care stagnau. Dar totul depinde de energia si curajul dumneavoastra. Daca stati pe loc, asteptând solutii de la altii, veti astepta degeaba, deoarece numai de implicarea dumneavoastra depinde totul! Luati initiativa si actionati!


Rac


Luati o decizie cam brusca, dar necesara pentru a schimba directia unor proiecte care nu par sa inainteze asa cum ati dorit. Trebuie sa puneti punct unei situatii, dupa aceea veti vedea ca toate se asaza altfel in viata dumneavoastra. Veti privi mai clar lucrurile si veti reevalua strategiile urmatoare. Ceva va tinea pe loc, dar a sosit momentul sa va eliberati de acest blocaj.


Leu


Relatia de cuplu trece prin câteva momente mai dificile, o serie de probleme comune afectându-va pe amândoi. A sosit insa momentul sa demonstrati, si dumneavoastra, si partenerul, ca sunteti o forta in fata greutatilor, depasind impreuna toate impedimentele. Comunicarea este esentiala pentru a gasi impreuna solutii.


Fecioara


Nu va place atitudinea unor persoane mai tinere cu privire la lucruri pe care dumneavoastra le considerati importante, dar nici nu sariti imediat cu critici si reprosuri. Le lasati sa dea singure cu capul de pragul de sus, pentru ca numai asa vor invata unde gresesc. Daca superficialitatea lor va poate afecta si pe dumneavoastra, incercati sa va luati masurile de precautie pentru a nu avea de suferit mai târziu.


Balanta


Visele dumneavoastra sunt din ce in ce mai inalte, aveti curajul sa construiti planuri marete, pentru ca sunteti convins ca le puteti atinge. Nu sunt iluzii, nici utopii, ci directii foarte clare pe care le veti pune in practica, dar deocamdata pregatiti totul din punct de vedere teoretic. Ideile dumneavoastra sunt indraznete, originale si, cu siguranta, realizabile datorita ambitiei de care dati dovada.


Scorpion


Vestile care sosesc de departe sunt foarte bune. Daca plecati la drum, la destinatie va asteapta surprize placute si scopuri realizate cu succes, deci nu evitati eventualele calatorii pe care trebuie sa le faceti. Tot pe parcursul acestor deplasari ati putea intâlni persoane interesante, care va pot ajuta in atingerea obiectivelor dumneavoastra.


Sagetator


Sufletul dumneavoastra ascunde o dezamagire sau o teama de esec, mai ales privind relatia sentimentala. Aproape ca nu puteti dormi noaptea din cauza grijilor, ori pentru ca partenerul va pune inima pe jar si nu va gasiti linistea, ori pentru ca tot cautati o rezolvare la problemele de cuplu care va preocupa si inca nu o gasiti. Cel drag nu va este aproape.


Capricorn


Deciziile pe care le luati acum sunt importante pentru toata familia, tocmai de aceea nu puteti lua hotarâri in graba, ci cu o analiza foarte serioasa inainte. Va sfatuiti cu parintii, cu partenerul de viata, ascultati chiar si opinia copiilor cu privire la ceea ce doriti sa schimbati si abia dupa ce veti ajunge cu totii la un consens veti porni pe calea aleasa. Rabdarea este foarte importanta.


Varsator


Trebuie sa fiti foarte prudent in afacerile acestei zile si in deciziile pe care le luati. Nu va grabiti, ci analizati de mai multe ori inainte de a va expune opinia, ca sa fiti sigur ca stiti toate detaliile situatiei. Daca aveti dubii cu privire la directia unor planuri, mai bine cereti o amânare ca sa luati decizia finala mai târziu, in deplina cunostinta de cauza. Amânarile pot avea si un rol pozitiv.


Pesti


Uneori, intelepciunea se manifesta si prin modul in care stiti sa cedati in fata unor situatii dificile. Compromisurile sunt necesare, deci nu ezitati sa renuntati la ceva sau sa acceptati niste conditii defavorabile, pentru ca orice reusita are si un pret de platit. La dumneavoastra acum este momentul sa tolerati ceea ce nu va convine, dar urmarile acestui sacrificiu vor fi bune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS