18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Norocul este de partea dumneavoastra in afaceri si tranzactii. Ori va treziti in fata unui câstig financiar deosebit – chiar daca nu apare din senin, ci in urma unor eforturi sustinute – ori rezolvati mai usor ca oricând o problema sensibila legata de bugetul propriu.


Taur


Fara sa va dati seama, judecati gresit actiunile unor colegi, ceea ce poate da nastere la revolte din partea lor. Daca orgoliul nu va lasa sa recunoasteti eroarea, veti tensiona si mai mult relatia cu cei care se simt lezati de atitudinea dumneavoastra.


Gemeni


Se amâna un moment mult asteptat, ceea ce creeaza tensiune in interiorul dumneavoastra. Pentru ca erati pregatit sufleteste pentru aceasta confruntare, veti reactiona destul de vehement impotriva piedicilor aparute. Aveti impresia ca prelungirea aceasta nu face decât sa sporeasca stresul asteptarii.


Rac


Atmosfera din camin este cam agitata din cauza nervilor pe care un membru al familiei ii elibereaza când se intoarce de la serviciu. Il veti intelege, pentru ca va dati seama ca s-au acumulat tensiuni majore de-a lungul zilei si unde sa rabufneasca daca nu in mediul in care are cea mai mare incredere.


Leu


Este o zi amuzanta, in care lucrati cu placere si aveti relatii pe placul dumneavoastra. Sunteti atras in mai multe directii simultan, dar nu reusiti sa va concentrati eficient la nimic in mod special. Va ocupati si de una, si de alta in acelasi timp, ceea ce nu duce la rezultate importante.


Fecioara


Calmul care v-a cuprins va este de ajutor pentru rezolvarea unei probleme destul de complicate, la serviciu sau acasa. Pentru ca nu va pierdeti nici cumpatul, nici detasarea, gasiti mult mai usor solutii constructive care sa restabileasca ordinea fireasca a lucrurilor.


Balanta


Nu va este gândul decât la vacanta, distractie, prieteni si relaxare, astfel ca abordati o atitudine usuratica, detasata de orice griji. Reusiti sa nu va mai gânditi la nimic grav si sa va preocupati doar de lucrurile frumoase ale vietii. Motive apar destule!


Scorpion


Pregatiti deja concediul in care veti pleca impreuna cu familia sau cu persoana iubita. Gasiti o destinatie ce va incânta pe toata lumea, unde va asteapta noi prieteni cu bratele deschise.


Sagetator


Va este gândul doar la persoana iubita, aceasta transformându-se aproape intr-o obsesie. Mereu cautati noi motive sa luati legatura cu ea. Desi tineti mult la independenta proprie, acum sunteti captivat de cel care v-a cucerit si nu doriti decât sa fiti permanent alaturi de el.


Capricorn


Disputele care se incing azi nu va dau câstig de cauza si tocmai faptul ca sunteti cel care trebuie sa cedeze in fata altora – poate fara sa merite – va enerveaza si mai tare.


Varsator


Visele pe care le aveti va motiveaza mai mult ca oricând, dorind sa ajungeti mai repede la scopul propus. Totusi, va cam grabiti. Organizati-va mai bine activitatile, fara a sari peste etapele intermediare, care au si ele rolul lor.


Pesti


Problemele de la serviciu ar putea afecta si atmosfera din cuplu, de aceea ar fi bine sa il implicati si pe partener in preocuparile dumneavoastra. Un sfat de la acesta nu va rezolva situatia, dar poate sa va arate ca cineva este aproape si va puteti baza oricând pe o sustinere morala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS