14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Dovlecei umpluti

Ingrediente


-4-6 dovlecei;


Umplutura


– 500 g carne tocata;


– 1 ceapa medie;


– 1 felie de pâine;


– 2 linguri cu vârf cu orez;


– 1/2 legatura de patrunjel;


– 1/2 legatura de marar;


– 200 g bulion;


– 1 cub de supa;


– sare, piper;


– smântâna pentru servit;


Mod de preparare


Se spala dovleceii, se taie pe lung in jumatate. Se scobesc si se presara sare. Se amesteca carnea tocata cu urmatoarele patru ingrediente. Se umplu dovleceii cu carne, se asaza in tava si se acopera cu supa si bulion. Se dau la cuptor o ora la foc mare (aveti grija sa nu se arda). Daca vreti, puteti sa-i lasati mai mult sa scada ca sa obtineti un sos concentrat si gustos. O alta sugestie ar fi aceea ca din miezul de dovlecel se pot face chiftelute.


Pofta buna!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS