10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Si-a taiat penisul pentru a-si dovedi fidelitatea


Un malaiezian s-a debarasat de „bijuteria sa cea mai de pret“, doar pentru a-si calma sotia geloasa. Dupa cum informeaza Krone.at, exasperat de acuzatiile sotiei sale geloase, barbatul si-a taiat penisul pentru a o convinge pe aceasta de nevinovatia sa. Din fericire, sacrificiul barbatului a fost de ajutor, pentru ca acum geloasa nevasta este convinsa de nevinovatia sotului. Femeia de 41 de ani i-a facut sotului sau viata un iad, dupa ce a gasit pe telefonul acestuia un mesaj de la o necunoscuta. Intre cei doi a izbucnit o cearta pe cinste, dupa care barbatul s-a inchis intr-o camera si si-a retezat penisul. Dupa acest gest disperat, infocata malaieziana s-a mai linistit si si-a condus barbatul intr-un spital ca sa mai salveze ceva din „aparatura din dotare“.


Fara examene in timpul Campionatului Mondial din Germania


Sute de studenti din Bangladesh i-au cerut rectorului adjunct al universitatii lor ca examenele prevazute sa aiba loc in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Germania sa fie amânate. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, examenele sunt programate in perioada 3-29 iunie, insa studentii au precizat ca nu vor abandona protestul lor pâna când nu va fi luata decizia ca acestea sa fie amânate. Protestul studentilor din Bangladesh este cu atât mai surprinzator cu cât tara lor nu figureaza printre cele 32 de tari ale caror echipe nationale de fotbal vor participa la Campionatul Mondial ce se desfasoara in perioada 9 iunie-9 iulie.


Julia Roberts – noua imagine Avon


Actrita Julia Roberts a devenit noua imagine a produselor de frumusete Avon, informeaza site-ul Infoshowbiz. Starul filmelor „Notting Hill“, „My Best Friend’s Wedding“ si „Erin Brockovich“, printre altele, nu are nici un pic de timp liber. Luna trecuta, ea a pierdut contractul care o lega de casa Christian Dior. Potrivit New York Post, actrita ar fi semnat un contract intre doua si patru milioane de dolari cu societatea Avon. Cu acest nou acord, vedeta se alatura actritei Salma Hayek, care si-a imprumutat deja imaginea companiei Avon.


Beyonce isi face cadou un nou album


Frumoasa solista americana, Beyonce Knowles, isi va lansa cel de-al doilea album solo exact de ziua sa de nastere. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, albumul poarta un titlul sugestiv „B’day“. Fosta solista a formatiei Destiny’s Child, care va implini 25 de ani, apare in ipostaza multipla pe acest album: solista, producator, textier si instrumentist. Primul album al solistei, „Dangerously In Love“, s-a bucurat de un succes enorm, câstigând cinci premii Grammy. Beyonce tocmai a terminat filmarile la pelicula „Dreamgirls“, unde ii are alaturi pe Jamie Foxx, Eddie Murphy, Danny Glover si Jennifer Hudson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS