10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOferte de sezon pentru Grecia

Oferte de sezon pentru Grecia

Una dintre cele mai cautate plaje din Grecia se gaseste in regiunea Paralia, foarte aproape de orasul Katerini. Olympic Beach este una dintre statiunile situate la Marea Egee care pot oferi turistilor un sejur de neuitat. Riviera Olimpului se desfasoara la poalele masivului muntos si este renumita pentru panoramele mirifice ale Marii Egee. Plajele intinse cu nisip fin sunt scaldate de apa calda si limpede a marii, iar statiunile Rivierei sunt animate, pline de hoteluri si vile confortabile, de taverne, cafenele, cofetarii, discoteci, baruri, magazine si locuri de agrement.


Un sejur de opt zile/sapte nopti pe Riviera Olimpului are preturi care variaza in functie de sezonul in care doriti sa va petreceti concediul. In perioada 6 iunie – 6 iulie, preturile sunt de 120-130 de euro/persoana pe sejur. Pentru perioada considerata de vârf 4 iulie – 31 august, preturile sunt mai crescute si variaza intre 140 de euro si 150 de euro/persoana pe sejur. Dar sunt oferte si mai ieftine, in perioada 26 august – 19 septembrie, atunci când sezonul se apropie de sfârsit. Preturile incep sa scada si sunt cuprinse intre 100 si 125 euro/persoana pe sejur.


Cazarea pentru cele sapte nopti va fi la vile dotate special si cu accesorii pentru familiile care calatoresc insotite de copii – bucatarie, baie, balcon, studiouri, camere duble, triple sau cu patru paturi. Vilele se afla foarte aproape de plaja in statiunea Olympic Beach si sunt constructii moderne. In imediata vecinatate a vilelor se afla supermarketuri de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune, iar de-a lungul falezei se gaseste si un parc pentru copii, cu jocuri si leagane. Pentru cei care nu agreeaza varianta de autogospodarire (self-catering), exista posibilitatea de a servi masa la restaurantul hotelului Parthenon, la tarife foarte bune.


Programe si excursii optionale


Pentru un sejur petrecut in statiunea Olympic Beach, din Grecia, in unele dintre ofertele agentiilor de turism sunt cuprinse si programe de excursii optionale:


Seara Greceasca


Pentru programele optionale puteti alege o seara cu atmosfera folclorica cu muzica bonzouki live, dansuri populare grecesti, care vor incânta ochiul, si puteti servi totodata vin si mâncaruri traditionale grecesti, toate incluse in pretul de 20 de euro/persoana/adulti si 15 euro/persoana/copii.


Croaziera la Insula Skiathos


Pentru excursiile optionale, Skiathos (Insula Albastra), cu plaje superbe si apa de culoare albastra, ne primeste cu soare si delfini. Timp de sase ore, cât se merge cu vaporul, va veti delecta cu un program distractiv intretinut de muzica greceasca, dansuri si alte surprize. Se va vizita Insula Skiathos si superba plaja de la Koukounaries, unde puteti sa va bucurati de soare si apa. Modificarile din acest program pot interveni in functie de conditiile meteorologice. Preturile pentru aceasta croaziera sunt 40 de euro/persoana/adulti si 35 de euro/persoana/copii.


Calatorie la Meteora


Tot la excursii optionale va mai asteapta o calatorie de neuitat la frumoasele stânci ale Meteorei, in vârful carora se afla construite manastirile si schiturile calugarilor. Programul include vizitarea a doua dintre aceste manastiri, iar la intoarcere se va merge pe Valea Tembi, unde se afla Bisericile „Sfânta Paraschiva“ si „Izvorul Tamaduirii“. Pretul pentru aceasta excursie este de 30 de euro/persoana/adulti si 25 de euro/persoana/copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS